„Viorel are o vârstă și anumite probleme medicale. A început să îl doară inima, nu a vrut să meargă la cardiolog, apoi a venit acest preinfarct. Am chemat salvarea de urgență și a venit repede, era dimineață până m-am dus eu cu mașina, cu medicamentele, el era deja operat.”, a declarat Oana Lis în direct la Kanal D.

Vedeta a mărturisit că în ultima perioadă Viorel Lis nu s-a simțit deloc bine, acesta are și diabet. „El s-a ars la picior. Arsurile au survenit pentru că e frig în apartament, am băgat calorifere în priză și el nu a simțit, s-a ars. Nu-i mai treceau arsurile, îi era frică să nu ajungă al amputare.”, a mai explicat Oana.

În prezent, fostul primar al Bucureștiului se află la terapie intensivă, a suferit un preinfarct și i-a fost montat un stent la inimă. „El nu este operat pe inimă, este stent. (…) Îl durea de ceva timp inima, dar îi era rușine să mă trezească. El a zis să nu mă mai deranjeze pe mine. El a plecat plângând de acasă, era terminat, era speriat.

Aseară am plâns foarte mult, nu am dormit toată noaptea.”, a mai adăugat ea.

viorel-lis-preinfarct-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată cum e acum Viorel Lis, Oana s-a declarat liniștită că soțul e în grija medicilor. Îl așteaptă acasă, dar vrea neapărat ca starea lui să fie una bună. „El are stări, este slăbit, este la terapie intensivă, nu am putut să îl văd. Este groaznic și pentru el și pentru mine să nu ne vedem. Abia aștept să vină acasă. Sper să fie pisoiul cu 9 vieți și să își revină.

Nu știu când o să iasă din spital, e la Floreasca, trebuie să fie stabil, să poată să meargă acasă.”, a declarat Oana Lis la „Teo Show”, care a mai adăugat că a mai trecut printr-o cumpănă. Nici bunica ei nu se simte bine.

„În aceeași zi am chemat Salvarea și pentru bunica mea. Nici ea nu e bine”, a încheiat vedeta.

Urmărește-ne pe Google News