MENIU CAUTĂ
20 Feb. 2018 17:53

(P) INCREDIBIL. Câți bani se câștigă din videochat!

Distribuie

Cu toții ne dorim să găsim jobul perfect. Iar asta înseamnă, în linii generale, să aibă condiții de lucru excelente, un salariu de vis și, de ce nu, un program flexibil, pe care să ți-l faci după bunul plac. Studiile recente ne-au arătat că peste 80% dintre români și-ar dori un salariu mai mare, în timp ce doar 7% sunt mulțumiți cu suma pe care o câștigă acum. Totuși, în România anului 2018, vă aducem la cunoștință că se poate și altfel! Există o afacere care le oferă salariaților venituri fabuloase, dar și condiții de lux. Industria se numește videochat și câștigă, anual, mii de studente.

Nici nu este de mirare faptul că acest domeniu are o priză din ce în ce mai mare la publicul feminin, mai ales dacă ne uităm la sumele încasate de acestea într-o lună. Videochatul poate aduce extrem de mulți bani fetelor care sunt dispuse să facă din această activitate o rutină profesională zilnică. În cifre, lucrând 8h/zi, 5 zile/săptămână, un model videochat câștigă aproximativ 4.000 $ în fiecare lună, iar asta înseamnă de 15 ori mai mult decât salariul minim pe economie din România.

În plus, anual un model videochat câștigă peste 120.000$, asta în cazul în care lucrează 8h/zi, și peste 55.000$ dacă lucrează part-time. Și, făcând o paralelă cu piața actuală a locurilor de muncă, o studentă proaspăt ieșită de pe bancile facultății câștigă, în medie, 15.000$ pe an, cu un program de 9h/zi, ca în orice multinațională. Iar afacerea cu videochatul este perfect legală și reglementată prin lege!

Despre „rețeta succesului în videochat” vorbesc tot mai multe modele care au ajuns să facă performanță și să ajungă la câștiguri de sute de mii de dolari. „Rețeta succesului în domeniu ăsta trebuie musai să conțină inteligența, inventivitate și o echipa super-bună în spate. Cine zice că pentru a face videochat trebuie să ai 90-60-90, habar nu are despre ce vorbește. Trebuie, mai presus de orice frumusețe, să fii extrem de isteață”, ne povestește Georgiana, un model de top al celui mai bun studio de videochat din București.

Georgiana este „mamă de fetiță și model videochat”. Își crește singură copilul și, din dorința de a-i oferi tot ceea ce își dorește, s-a angajat la videochat. La scurt timp după angajare, ea a reușit să ajungă la încasari de 7.000$ lunar! Vedeti aici sfaturi despre succesul în videochat.

Bonusuri cu multe zerouri

În plus, studiourile de videochat din Capitală se întrec în oferte care mai de care mai tentante, pentru angajarea modelelor. Recent, unul dintre cele mai mari studiouri bucureștene și-a parcat mașinile în punctele-cheie ale Capitalei. Este vorba despre studioul de videochat cu BMW X6 aurii, căci așa este, mai nou, recunoscut în București.

Bonusurile de la angajare par rupte din filmele americane, în care orice poate fi posibil. În realiate, însă, aceste bonusuri chiar sunt reale la studiourile care lucrează legal!

Comentarii