Mergi direct la conținut »
Părinții copilului care a murit la Sanador sunt audiați la Parchet
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Părinții copilului care a murit la Sanador sunt audiați la Parchet

De asemenea, la Parchet se vor prezenta și membrii echipajului SMURD care a încercat în ultima clipă resuscitarea copilului de nici doi ani. În următoarele zile ar putea fi audiat și medicul care l-a operat pe băiețel.

Ştefan a murit sâmbătă noaptea, însă abia luni spitalul a anunţat Parchetul pentru moartea suspectă, iar procurorul a cerut autopsia. Raportul autopsiei în cazul copilului mort la Sanador arată că acesta a murit din pricina unui şoc hemoragic. Mai exact o hemoragie internă declanşată după acea operaţie banală. Andreea Duță, mama copilului mort, e convinsă că personalul respectivului spital privat nu se descurcă în fața complicațiilor sau a situațiilor de urgență.

„De ce oare ne-a zis să chemăm SMURD-ul? Pentru că ştia ce se întâmplă acolo, ştia că cineva nu îşi face treaba acolo şi că nu sunt în stare să trateze postoperator cum trebuie. A spus în noaptea aceea că dacă este vina ei şi-o asumă. Dar cu ce mă ajută după ce mi-a omorât copilul?!”, spune Nini Duță, tatăl lui Ştefan, potrivit știrileprotv.ro.

 „Vom încerca să aflăm ce fel de sângerare a fost, cauza ei, cantitatea de sânge acumulat. Se vor cerceta faptele medicale, diagnosticul, corectitudinea indicaţiilor terapeutice. Urmează ca într-un interval rezonabil de timp să se emită o concluzie a comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor Bucureşti”, a spus Dr. Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor.

Citește și

Afacere cu parfum. O familie de români a dat lovitura cu o afacere, la care puțini s-ar fi gândit! „Soțul a fost cu ideea, deși nici unul nu știa nimic despre asta”

 

Close
Închide
  Close