MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2018 09:45

Patronul unui bar din Bârlad a fost înjunghiat. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Distribuie

Patronul unui bar din Bârlad a fost înjunghiat în zona gâtului de un recidivist cunoscut de Poliție pentru comportamentul său violent. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a ajuns în stare de gravă la spital, unde a fost operat de urgență.

Incidentul șocant a avut loc, vineri, 13 iulie, într-un bar din Bârlad, cunoscut de localnici drept „la umbreluțe”, scrie vremeanoua.ro. Costel Iftimie, un bărbat cunoscut pentru comportamentul său violent, a făcut un scandal monstru, după ce patronul a refuzat să-l primească în local. Motivul: omul avea interdicție de pătrunde în bar unde fusese implicat și în alte conflicte.

Furios peste măsură, individul l-a înjunghiat pe Marius Alexandru în zona gâtului. Bărbatul grav rănit a fost transportat de urgență la spitalul din Bârlad, unde a fost operat de urgență.

„A fost adus în șoc hemoragic, având o plagă înjughiată complexă, în regiunea axială stângă, cu afectarea plexului brahial. A fost băgat în operație, unde medicul Georgel Oanea a lucrat două ore, pacientul fiind în șoc hemoragic. S-a oprit hemoragia, dar are afectate artera, venele, nervii și a fost stabilizat. Va fi trimis de urgență la Iași la Clinica de Chirurgie vasculară, unde va fi operat de specialiștii în chirurgie vasculară. Starea pacientului este gravă, dar stabilă”, a precizat, pentru sursa citată, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Tot vineri, 13 iulie, ambulanța Bârlad a intervenit, la nici o oră de la prima agresiune, în satul Popeni. O femeie de 50 de ani, Mitrița C,  a fost snopită în bătaie de propria fiică. Fata și-a lovit mama cu pumnul în ochi, apoi și-a vărsat nervii pe geamul unei uși. Sticla spartă cu pumnul i-a provocat mamei răni grave în zona gambei. Femeia a fost transportată de urgență la spital.

„Femeia avea ochiul stâng cu echimoză, iar gamba era afectată de câteva tăieturi. Din declarația ei reiese că tăieturile provin de la cioburile unui geam spart în timpul certei de către fiica ei”, a precizat, pentru sursa citată, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

Ambele cazuri de violență sunt cercetate de Poliție.

„În primul caz, cel cu înjunghierea din Bârlad, Poliția a deschis dosar penal pentru loviri și alte violente, iar în funcție de rezultatul medico-legal se va face încadrarea juridică. În al doilea caz, cel din Popeni, Poliția a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de distrugere și violență în familie”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tot în județul Vaslui, un tănăr este suspectat că și-a ucis tatăl și apoi a fugit de la locul crimei.


Citește și VIDEO & FOTO / A început Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București „B-fit in the street 2018”


 

Citește mai multe despre barlad și Vaslui pe Libertatea.

Comentarii