MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:58

FOTO | Pe cine a concediat Donald Trump de la venirea la Casa Albă

Distribuie

Pe cine a concediat Donald Trump de la venirea la Casa Albă. În urma neînțelegerilor de la nivelul administrației prezidențiale, Donald Trump a decis concedierea sau impunerea demisionării mai multor oameni cheie, ultimul dintre ei fiind chiar secretarul de stat Rex Tillerson, scrie The Telegraph

Cine a fost concediat de Trump

James Comey

Fostul șef al Biroului Federal de Informații (FBI) a condus o investigație despre campania electorală a lui Trump din 2016, care ar fi beneficiat de ajutorul Rusia la rezultatul final. El a fost concediat de Trump trump în 2016.

În mod cert una dintre cele mai controversate gesturi de-ale lui Trump, demisa lui Comey a trimis unde de șoc la Washington. 'Când m-am decis să o fac, mi-am spus că această poveste cu Rusia este inventată. Este o scuză folosită de democrați pentru că au pierdut alegerile pe care ar fi trebuit să le câștige', a spus Trump.

Sally Yates

Fostul procuror general al SUA a fost concediată de Trump în ianuarie, după ce a ordonat avocaților Departamentului de Justiție să nu pună în practică interzicerea imigrației.

Președintele SUA a acuzat-o pe Yates de 'trădarea Departamentului de Justiție pentru că a refuzat să pună în practică o obligativitate legală făcută pentru a proteja cetățenii SUA'.

Michael Flynn

Consilierul pe probleme naționale al lui Donald Trump a demisionat în februarie, după dezvălurile care arată că el a discutat sancțiunile impuse de SUA Rusiei cu un amasadorul Moscovei în Statele Unite înainte ca Trump să preia funcția de președinte și l-a indus în eroare pe vicepreședintele Mike Pence despre conversație.

Steve Bannon

El a fost concediat din funcția de șef de strategie pe 18 august 2017. Cunoscut pentru opiniile sale politice de extremă dreapta, el a fost în spatele unora dintre cele mai controversate politici ale lui Trump, inclusiv interzicerea de călătorie asupra musulmanilor din anumite comunități. A plecat de la Casa Albă, după ce Trump a devenit foarte izolat în urma comentariilor făcute pe marginea unor subiecte.

Rex Tillerson

La începutul lunii decembrie a anului trecut se zvonea că președintele SUA ia în considerare înlocuirea lui Tillerson din funcția de Secretar de Stat. Relația cu Trump s-a deteriorat din cauza poziției mai degranbă moderate a lui Tillerson față de Coreea de Nord și a altor diferențe.

Încă de pe atunci se zbonea că Tillerson urmează să fie înlocuit de directorul CIA, Mike Popmpeo, un apropiat al președintelui Trump, el fiind recunoscut pentru pozițiile sale agresive în materie de politică externă.


EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd

EXCLUSIV/ Nico a apărut cu părul creţ la ultimul concert. Cum explică artista schimbarea radicală de look

REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

FOTO: EPA

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii