Mergi direct la conținut »
Condamnarea primită de bărbatul din Timișoara care și-a omorât soția în ziua când aniversau un an de căsnicie. După crimă, a încercat să se sinucidă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Condamnarea primită de bărbatul din Timișoara care și-a omorât soția în ziua când aniversau un an de căsnicie. După crimă, a încercat să se sinucidă

Condamnarea primită de bărbatul din Timișoara care și-a omorât soția în ziua când aniversau un an de căsnicie. După crimă, a încercat să se sinucidă

Tânărul care şi-a înjunghiat soţia, pe care o bănuia că l-a înşelat, anul trecut, în luna mai, chiar în ziua în care aniversau un an de la nuntă, şi-a primit recent pedeapsa. Astfel, Tribunalul Timiş a decis ca Sergiu Sorin Olteanu (30 de ani) să fie condamnat la 15 ani de închisoare, cu executare, pentru crimă. Crima a avut loc într-un apartament din Timișoara.

De Dragoș Tănase,

Elena Raluca Olteanu, în vârstă de 26 de ani, era originară din Târgu Jiu, județul Gorj, și era căsătorită de aproape un an cu Sergiu. Ea locuia în Timișoara, unde a absolvit Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, iar anul trecut absolvise Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara.

Femeia locuia doar de câteva zile în apartamentul în care a fost ucisă de soțul ei, care acum trebuie să plătească și suma de 750.000 de lei, drept daune morale familiei tinerei ucise, dar şi 18.359 de lei daune materiale.

Totuşi, sentinţa dictată de Tribunalul Timiş nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, potrivit Observator TV.

Tragedia a avut loc în luna mai a anului trecut, într-un bloc de pe strada Martir Angela Sava, din Calea Girocului, Timișoara. După ce a omorât-o pe Raluca, criminalul a vrut să se sinucidă.

În noaptea de 23 spre 24 mai 2018, Raluca şi Sergiu s-au certat după ce tânărul a acuzat-o pe soţia lui că l-ar fi înşelat. La un moment dat, Sergiu a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe tânăra de 26 de ani, iar în urma loviturilor primite Raluca şi-a pierdut viaţa.

Ulterior, criminalul a scris un mesaj pe peretele din holul apartamentului: „Ţi-am spus să nu mă înşeli”.

Mai mult, tânărul s-a înjunghiat în abdomen şi apoi a plecat cu maşina, gonind nebuneşte spre ieşirea din oraş. La un moment dat, criminalul a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului, însă a supravieţuit.

Abia după ce au intervenit la accident, poliţiştii au aflat că tânărul şi-a ucis soţia.

FOTO: pressalert.ro


Citește și… Își mângâie ficatul și-i spune „Paulică”, după numele salvatorului ei! Povestea Vasilicăi Sârbu, femeia care a primit un organ vital de la un băiat de 7 ani călcat de mașină


 

Close
Închide
  Close