Percheziții DNA la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova. Ce suspiciuni au procurorii anticorupție

17 mai 2017 13:30

Percheziții DNA la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova. Mai mulți angajați sunt audiați, miercuri, de procurorii anticorupție. Surse din rândul anchetatorilor susțin că sunt vizate contracte pentru întreținerea drumurilor.

UPDATE. Mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova sunt audiaţi miercuri la DNA – Serviciul Teritorial Craiova.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cercetările procurorilor DNA ar viza contractul-cadru încheiat cu firma Tehnologica Radion, iar angajaţii instituţiei sunt audiaţi în calitate de martori, conform Agerpres.


La sediul Direcției Naționale Anticorupție din Craiova au fost aduși pentru audieri mai mulți angajați ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova pentru a fi interogați de procurori. Este vorba despre un dosar care ar viza contractele încheiate cu o firmă pentru întreținerea drumurilor, notează Mediafax.

Surse din rândul ancehtatorilor spun că nouă angajați, printre aceștia și șefi din cadrul DRDP Craiova, sunt audiați în acest caz.

Potrivit sursei citate, reprezentanții DNA nu au oferit, până în acest moment, detalii cu privire la anchetă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro