Mergi direct la conținut »
Percheziții în șapte locuințe din Gorj, într-un caz de trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii în casele suspecților
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Percheziții în șapte locuințe din Gorj, într-un caz de trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii în casele suspecților

Percheziții în șapte locuințe din Gorj, într-un caz de trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii în casele suspecților

Polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) din Gorj au descins, vineri dimineață, la șapte locuințe din județ. Au fost vizate persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu droguri de risc.

De Dragoș Tănase,

În urma perchezițiilor, au fost puse în executare 8 mandate de aducere și au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de  muguri de cannabis, un grinder de mărunțire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecționarea țigărilor, un pistol cu capsule CO2 (dioxid de carbon), 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă și 2.500 de lei.

Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română, iar în activitățile de ieri au fost angrenați și luptători pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandrami.

Alte acțiuni ale polițiștilor de la „Antidrog”, în ultimele zile

  • Pe 27 februarie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Oradea au prins în flagrant delict doi tineri, cu peste 230 de grame de cannabis asupra lor. Cei doi ar fi primit coletul cu droguri de risc din Spania, în vederea consumului propriu, dar și pentru a fi oferit altor persoane din anturajul lor. În cauză, s-a dispus reținerea celor doi, iar ulterior măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
  • Pe 26 februarie, tot în județul Bihor, au fost prinși în flagrant delict doi bihoreni bănuiți de trafic de droguri de risc, într-o parcare din Oradea, în timp ce comercializau 2 kilograme de rezină de cannabis (hașiș). Aceștia au fost reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bihor.
  • Tot pe 26 debruarie, la locuința unui bărbat din județul Olt, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor, ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Un bărbat din Constanța cultiva canabis în apartament. Află ce au mai găsit polițiștii, la percheziții!

Vezi și ce loc ocupă România în „coșul drogurilor”. Unde se găsesc cele mai scumpe substanțe stupefiante!

Droguri confiscate în Gorj

FOTO – Poliția Română/DIICOT


Citește și… DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!


 

Close
Închide
  Close