Mergi direct la conținut »
VIDEO / Un bărbat din Constanța cultiva canabis în apartament. Ce au mai găsit polițiștii, la percheziții
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Un bărbat din Constanța cultiva canabis în apartament. Ce au mai găsit polițiștii, la percheziții

VIDEO / Un bărbat din Constanța cultiva canabis în apartament. Ce au mai găsit polițiștii, la percheziții

Polițiștii au efectuat marți, 15 ianuarie, două percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

De Dragoș Tănase,

În cauză, există suspiciunea rezonabilă, că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța a pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc, respectiv canabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III.

Cu ocazia percheziției domiciliare a fost identificată o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde.

Tot cu această ocazie au mai fost identificate și indisponibilizate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de canabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură.

Procurorii DIICOT – Serviciul teritorial Constanța au dispus reținerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, iar astăzi urmează sa fie prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale (D.O.S.), iar acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu ajutorul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO).

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Anul trecut, în noiembrie, a fost destructurată cea mai importantă rețea de producători și traficanți de canabis din București. Este impresionant ce a descoperit DIICOT în locuințele acestora!

Canada a legalizat marijuana, după 100 de ani de prohibiţie. Chiar și Prima bere cu canabis a fost produsă în Canada.  „O băutură ameţitoare, mai puţin periculoasă decât alcoolul”

În schimb, Portugalia a legalizat canabisul, însă doar în scopuri medicinale,

Și Franța ar putea legaliza canabisul în scopuri medicale. De altfel, Franța are legi mai blânde pentru consumul de marijuana, deși tot mai mulți tineri se droghează.

Află cum este tratat consumul de canabis în toată lumea. În ce țări este permis să fumezi marijuana.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

FOTO – NorthFoto


Citește și… Patroana de 13 milioane are off-shore în Seychelles! Libertatea continuă seria dezvăluirilor despre persoana care administrează firma ce va anvelopa blocurile din sectorul 5 al Capitalei


 

Close
Închide
  Close