Mergi direct la conținut »
Plângere penală în cazul profesoarei din Bacău care a murit, după ce a căzut din ambulanță
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Plângere penală în cazul profesoarei din Bacău care a murit, după ce a căzut din ambulanță

Plângere penală în cazul profesoarei din Bacău care a murit, după ce a căzut din ambulanță

Noi detalii în cazul profesoarei de religie din Bacău, care a murit în timp ce era transportată cu ambulanţa la spital.  Sorina Pintea anunţă că va face plângere penală împotriva asistentei care a lăsat singură pacienta în cabina Salvării.

Ancheta a fost cerută de Ministrul Sănătăţii şi de Raed Arafat, care au spus clar că echipajul care transporta pacienta la spital a încălcat protocoalele. Până acum, nimeni din cei responsabili nu a putut explica moartea bizară a profesoarei de religie.

Şefii asistentei care nu a supravegheat-o pe femeie în Ambulanţă au transmibas că victima a reuşit să deschisă uşile autospecialei în mers şi astfel s-ar fi aruncat intenţionat. Dar poliţiştii iau în calcul toate variantele. Ancheta a fost deschisă pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Pedepse drastice cere şi Ministrul Sănătăţii, potrivit Observator.tv.

Pentru că se simţea rău, femeia de 41 de ani, profesoară de religie la Colegiul ‘Vasile Alecsandri din Bacău, a sunat la ambulanță. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău care a preluat-o pe soţia preotului pentru a o transporta la spital. Femeia a fost urcată în spate, în ambulanţă, în timp ce şoferul şi asistenta şi-au ocupat locurile din faţă. Pe drum, soţia preotului a reuşit să deschidă uşile din spate ale ambulanţei şi s-a aruncat din maşină. Aceasta a ajuns în stare critică la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, iar femeia de 41 de ani s-a stins din viață. Potrivit unor surse, profesoara de religie şi soţul ei urma să sărbătorească, astăzi, ziua de naştere a fiicei lor, potrivit Observator.tv.

Citește și

Efectele plecării companiei Telekom din România. Peste 8 milioane de români stau cu sufletul la gură

Close
Închide
  Close