Mergi direct la conținut »
FOTO | Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată cu coroane funerare şi pancarte, la Târgu Mureş: "Este inadmisibil, fac acest lucru pentru că nu au argumente!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată cu coroane funerare şi pancarte, la Târgu Mureş: "Este inadmisibil, fac acest lucru pentru că nu au argumente!"

FOTO | Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată cu coroane funerare şi pancarte, la Târgu Mureş: „Este inadmisibil, fac acest lucru pentru că nu au argumente!”

Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și de ministrul Economiei, Niculae Bădălău,s-a aflat, joi, în vizită de lucru în județul Mureş, la Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Aceasta a fost aşteptată de mai mulţi protestatari, care au pregătit coroane funerare şi pancarte cu mesaje anti-PSD. Şefa Executivului a criticat manifestarea şi a arătat că cei care protestează nu nu argumente.

De Valentina Postelnicu,

Dăncilă: „Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente!”

UPDATE. Viorica Dăncilă a declarat joi seara, în cadrul unei întâlniri electorale a Partidului Social Democrat organizată la Reghin, că a fost la Târgu Mureş, unde un grup de protestatari i-au aruncat vorbe urâte şi au venit cu coroane.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureş, n.r.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine”, a spus ea.

Şefa Executivului a arătat că a fost premierul „cel mai jignit şi mai controversat”.

„Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a mai susţinut Viorica Dăncilă.

Corespondență din Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria
Recomandări

Corespondență din Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Câteva zeci de persoane s-au aşezat în faţa intrării în Spital, cu mesaje pe care scrie: „PSD, cancerul sistemului medical”, „#NIMIC”. Aceștia i-au pregătit premierului coroane funerare.

Pe pancarte mai scrie: „Unde sunt spitalele regionale?”, „Viorico, Mureşul nu te vrea”, „PSD= cancerul sistemului de sănătate” sau „Jos corupţia”.

Jandarmii încearcă să-i îndepărteze pe protestatari, iar aceștia nu doresc să plece și se ceartă cu jandarmii, potrivit imaginilor de pe paginile de socializare.

Premierul a făcut, în ultima perioadă, un turneu prin ţară. Ea a fost prezentă, săptămâna trecută, în Ardeal, iar miercuri s-a aflat în judeţul Prahova.


Citeşte şi:

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Close
Închide
  Close