MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 15:44 , de Valentina Postelnicu

Președintele CJ Buzău: Guvernul Tudose are toată susținerea mea!

Distribuie

Președintele CJ Buzău: Guvernul Tudose are toată susținerea mea!, a transmis, sâmbătă, Petre Emanoil Neagu, într-un mesaj pe Facebook. Filiala Buzău se alătură, astfel, altor organizații județene, precum Constanța și Vrancea, care îl susțin pe Mihai Tudose în confruntarea de luni, de la Comitetul Executiv Național, când se va decide soarta Guvernului, în urma conflictului dintre premier și ministrul de Interne, Carmen Dan.

'Avem o Guvernare bună și un premier capabil să implementeze programul de guvernare votat de români! Guvernul Tudose are toată susținerea mea! A demonstrat că poate asigură o guvernare eficientă, că echipă de guvernare are foarte multe realizări, bazate și pe o strânsă colaborare cu administrația publică locală. România are nevoie de o guvernare stabilă! Un guvern nu poate asigură creșterea economică și dezvoltarea țării dacă nu are continuitate în activitate! Să nu uităm că ne aflăm în Anul Centenarului și este foarte important să demonstrăm că suntem uniți și vom duce la îndeplinire toate promisiunile făcute românilor!', a transmis Petre Emaoil Neagu, într-o postare pe Facebook.

Anterior, și miniștrii Turismului și Transporturilor au anunțat că îl susțin pe premier, care are dreptul să decidă cu ce miniștri lucrează.

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, președinte al comisiei pentru control SRI din Parlament a transmis, sâmbătă, că situația din ultimele zile, din interiorul partidului și din GUvern, nu poate așteapta până la CExN de la Iași.

Și primarul General al Capitalei afirmă că orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țara decât instabilitatea actuală. Reacția primarului Capitalei vine la scurt timp după ce alți doi social-democrați, Cătălin Rădulescu și Dumitru Buzatu, au cerut întrunirea de urgenţă a Consiliul Executiv al PSD. Rădulescu spune că va cere retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului, în rândul electoratului PSD.

Potrivit unor surse, conducerea PSD s-ar putea reuni luni, la sediul central al partidului, pentru a tranșa conflictul Tudose-Dan.

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Tudose s-a spânzurat de limbă în steagul secuiesc

Loading...
Comentarii