Mergi direct la conținut »
Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat la aniversarea prinţului Charles din noiembrie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat la aniversarea prinţului Charles din noiembrie

Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat la aniversarea prinţului Charles din noiembrie

Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat la aniversarea prinţului Charles. Administraţia Prezidenţială a confirmat joi, 30 august, pentru Agerpres, că preşedintele României, Klaus Iohannis, a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, invitaţia de a participa la recepţia organizată cu ocazia aniversării prinţului Charles.Regina Elisabeta a II-a va organiza pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, o recepţie cu ocazia aniversării prinţului Charles.

Este cunoscută afinitatea Prințului Charles pentru România, fiind un bun ambasador al țării noastre în lume.

Anul acesta, în luna mai, Prințul Charles a fost primit la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

La sfârșitul aceleiași luni, Prințul Charles s-a întâlnit cu Ivan Patzaichin la Viscri, satul din județul Brașov în care fundația sa are sediul, într-o casă construită în anul 1700.

Moștenitorul Coroanei Marii Britanii a discutat, cu aceeași ocazie, și cu mici fermieri și producători de alimente artizanale.

Tot atunci, Prințul de Wales a degustat palinca, brânza, pastrama din crap, fiind întâmpinat în șura din gospodărie cu muzică de tip caffe concert.

O lună mai târziu, Prințul Charles a fost încântat de vizita sa în Sibiu. Trebuia să stea 20 de minute, dar a rămas aproape două ore.

Vezi aici cum a reacționat, la un moment dat, Regina Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”.


Citește și: FOTO/ Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook. Au apărut primele glume

VIDEO/ Dana Enache, redactorul-șef VIVA!, face dezvăluri despre coperta cu Elena Udrea gravidă. Cum au fost obținute fotografiile


 

Close
Închide
  Close