Mergi direct la conținut »
Cum a reacționat Regina Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum a reacționat Regina Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”

Cum a reacționat Regina Elisabeta a II-a când Prințul Charles i-a spus „mami”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani, moment care a fost marcat de o petrecere la care au luat parte suverana și fiul ei Prințul Charles. În timpul discursului, Prințul Charles i s-a adresat reginei cu apelativul „mami”, iar camerele de televiziune au surprins și reacția acesteia. 

Prințul Charles i s-a adresat Reginei Elisabeta a II-a cu apelativul „mami”, iar regina a avut o reacție amzuantă: și-a dat ochii peste cap.

„Majestate, mami, am sentimentul că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca la cea de-a 92-a aniversare fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus prinţul Charles, înainte de a cere trei urale din public pentru mama sa.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 92 de ani. Aniversarea de sâmbătă marchează data reală de naştere a reginei. Născută în 1926, ea domneşte din 1952. În 2015, domnia ei a depăşit-o ca durată pe cea de şase decenii a reginei Victoria, stră-străbunica ei, care a fost încoronată în 1837 şi a decedat în 1901. În iunie vor avea loc alte ceremonii, cu ocazia aniversării oficiale.

De ziua ei, Regina Elisabeta a II-a a participat la un concert Sting, Shaggy, Tom Jones şi Kylie Minogue. Spectacolul organizat la Londra a sărbătorit împlinirea a 92 de ani de către suverana britanică, dar și încheierea summitului Commonwealth-ului.

Close
Închide
  Close