Mergi direct la conținut »
Președintele filialei USR Mehedinți, bătut în timp ce împărțea pliante electorale. "Violența este ultimul refugiu"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Președintele filialei USR Mehedinți, bătut în timp ce împărțea pliante electorale. "Violența este ultimul refugiu"

Președintele filialei USR Mehedinți, bătut în timp ce împărțea pliante electorale. „Violența este ultimul refugiu”

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, a fost bătut în timp ce împărțea ziare și pliante electorale, potrivit paginii de Facebook a filialei Uniunii Salvați România (USR). Postarea este însoțită și de fotografii cu acesta, după ce a fost atacat și desfigurat.

De Dragoș Tănase,

”Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori”, scrie sursa citată.

USR Mehedinți precizează că amenințările sunt mai vechi și susțin că veneau din partea celor din echipa Partidului Social Democrat (PSD).

”Zilele trecute, voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte”, se mai spune în postare.

Recent, Dacian Cioloș a fost luat la întrebări de un polițist local din Teleorman în timp ce lipea un afiș electoral cu alianța USR-Plus. (VIDEO)


Citește și:

Guy Verhofstadt, liderul ALDE european, vine la mitingul Alianței 2020 USR PLUS de vineri, din Parcul Izvor. Acţiune atipică de campanie, cu badminton şi relaxare pe iarbă

Deputat USR: Părinţii care vor să stea în Spitalul de pediatrie din Braşov, cu copiii bolnavi, trebuie să plătească 80 de lei, pe noapte

VIDEO | Ce spun candidaţii la europarlamentare despre maşina „România”: USR: „Merge cu 10%”. Pro România: „Suntem cu frâna de mână trasă”. PMP: „Nu mai e maşină, e căruţă”


 

 
 
Close
Închide
  Close