Mergi direct la conținut »
Prima apariție publică a Prințului Harry și Meghan Markle, după nunta regală Galerie foto
2imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prima apariție publică a Prințului Harry și Meghan Markle, după nunta regală

Prima apariție publică a Prințului Harry și Meghan Markle, după nunta regală

Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima aparție în publică, marți, la aniversarea a 70 de ani de când Prințul Charles a devenit susținătorul mai multor organizații de caritate.

Evenimentul este ținut la Palatul Buckingham și este primul la care au participat Ducele și Ducesa de Sussex în calitate de cuplu căsătorit.

Petrecerea a fost ținută în grădina palatului, unde următorul rege al Marii Britanii au ciocnit câte un pahar cu invitații, scrie The Sun.

Ziua de naștere a Prințului Charles este în Noiembrie, dar acest eveniment este dedicat sprijinului oferit organizațiilor de caritate, patronajelor și altor organizații de către Prințul de Wales.

După nunta regală, cei doi și-au întârziat luna de miere pentru a participa la mai multe evenimente în Marea Britanie și în afara țării, precum în Botswana, unde Prințul Harry și Meghan și-au închegat relația.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.


”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

 

Close
Închide
  Close