MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2016 14:30

Prima Doamnă Melania Trump a lucrat ilegal ca model în SUA în 1995

Distribuie

Melania Trump, cea care va fi Prima Doamnă a Americii, a stat și a lucrat ilegal pe teritoriul american, deși Donald Trump, noul președinte al SUA, și-a concentrat întreaga campanie electorală împotriva imigranților ilegali.

Cotidianul New York Post și site-ul Politico a dat publicității fotografii cu Melania Trump în ținută mai mult decât lejeră, făcute la New York, în 1995, în cadrul unei ședințe foto, deși ea a sigurase întotdeauna că a început să lucreze în SUa ca manechin din 1996.

melania trump

Jurnaliștii de la Politico citează un fost coleg de cameră al acesteia, care susține că ar fi închiriat împreună cu ea un apartament în New York din 1995, iar Melania Trump ar fi lucrat în Statele Unite fără a avea viza corespunzătoare.

Citește și: Melania Trump, goală în pat alături de o altă femeie

Soția milionarului a reacționat pe contul său de Twitter la ceea ce ea consideră drept un jurnalism „inexact și dezinformare cu privire la statutul ei față de legea imigrației americane în 1996”.

Site-ul Politico s-a grăbit să noteze că fostul manechin sloven nu menționa anul 1995, cel care constituia obiectul dezbaterii.”Am respectat întotdeauna legile americane asupra imigrației”, a asigurat Melania Trump.

Citește și: Melania Trump, acuzată de plagiat. Soția miliardarului a copiat un discurs susținut de Michelle Obama în urmă cu opt ani

Melania este a treia soție a lui Donald Trump

În 1998, miliardarul Donald Trump a fost cucerit de supermodelul sloven Melania Knauss. Aceasta a venit la New York în 1996 și a ajuns extrem de rapid în paginile revistelor de modă. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar apoi au început să iasă împreună. După șase ani de relație, s-au căsătorit.

Foto: Hepta

Comentarii