MENIU CAUTĂ

Prima reacţie a procurorului Adina Florea, propusă la șefia DNA: „Sunt onorată şi emoţionată”

Distribuie

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, o propune pe Adina Florea la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA), potrivit anunțului public făcut pe pagina oficială a Ministerului Justiției. Contactată de Mediafax, Adina Florea a declarat că este onorată şi emoţionată că a fost aleasă.

„Sunt onorată şi emoţionată. Trebuie să îmi revin, pentru că am avut emoţii mari, aproape că nu îmi găsesc cuvintele. Sper ca Secţia pentru Procurori să aibă încredere în alegerea făcută de domnul ministru. E atât de repede acum să vă spun ceva despre planuri. Înţeleg că proiectele s-au publicat, mai multe nu aş putea să vă spun acum. Sunt foarte emoţionată”, a spus Adina Florea.

Întrebată ce planuri de viitor are, procurorul a răspuns că este prea devreme acum pentru a le detalia.

Decizia finală îi aparține, însă, președintelui Klaus Iohannis, care trebuie să semneze decretul de numire.

Adina Florea este procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și s-a aflat printre cei șase procurori au fost declarați admiși la selecția pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA, după cum a  anunțat Tudorel Toader pe 29 august.

Ceilalți cinci candidați au fost Paula Nicoleta Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Andrei Bodean, Sorin Armeanu.

Află cine este Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader la șefia DNA. A deținut aproape toate funcțiile, de la nivelul Parchetului Judecătoriei și până la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.


Citește și: Adevărul despre pliantele antivaccinare care folosesc fraudulos logo-urile Ministerului Sănătății, UNICEF și OMS. Sorina Pintea îi dă în judecată pe cei care au falsificat broșura


 

Citește mai multe despre adina florea și Tudorel Toader pe Libertatea.

Comentarii