MENIU CAUTĂ

Prima reacție a lui Răzvan Ștefănescu, după ce Poliția Română a decis clasarea dosarului: „Mi se pare un lucru corect. Nu regret că am pus numerele”

Distribuie

Prima reacție a lui Răzvan Ștefănescu, după ce Poliția Română a decis clasarea dosarului. Șoferul cu numere anti-PSD, pe numele căruia a fost deschis dosar penal și căruia i-a fost luat permisul, a declarat că i se pare un lucru corect faptul că Poliția Română a decis clasarea dosarului. 

Răzvan Ștefănescu s-a arătat mulțumit de decizia de clasare a dosarului pe numele său.

„Mi se pare un lucru corect clasarea dosarului, pentru că de la bun început m-am simţit nevinovaat, nu am săvârşit nicio infracţiune. E un lucru normal. Momentan, vreau să plec două-trei zile, am un prieten la Cluj, m-a invitat la Untold. Aştept rezoluţia de la procuror şi apoi vedem. (…) Nu am crezut că o să am probleme, de aceea am mers şi cu numere. Dacă încălcam regulile de circulaţie, probabil. Mi s-a părut incorect, puteau să mă anunţe de la bun început că nu am voie cu numerele. (…) Mi-au stricat concediul”, a spus Răzvan Ștefănescu, în fața sediului Brigăzii Rutiere.

Acesta a mai spus că nu regretă că a pus pe mașina numărul „M**E PSD*”, pentru că lui nu i s-au părut obscene.

„Nu regret că am pus numerele, pentru că nu mi s-au părut obscene. Am controlat, dacă erau obscene, îmi părea rău”, a spus Răzvan Ștefănescu.

Acesta a mai precizat că se va gândi dacă va depune plângere împotriva agenţilor care l-au pus în situaţia de a fi audiat în prezenţa copilului său.

Inspectoratul General al Poliției a explicat vineri, într-un comunicat, că va preda „numerele cu conținut obscen” autorităților din Suedia, pentru că acestea le-au retras după declanșarea scandalului, iar șoferul va avea dreptul să circule cu numerele permanente emise tot în Suedia.

FOTO: Adi Manolache


CITEȘTE ȘI: 

REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO

Citește mai multe despre razvan stefanescu, anti psd și șofer pe Libertatea.

Comentarii