Mergi direct la conținut »
Primarul din Sânmartin a interzis accesul oricui în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primarul din Sânmartin a interzis accesul oricui în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului!

Primarul din Sânmartin a interzis accesul oricui în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului!

Gergely Andras, primarul comunei Sânmartin, din județul Hargita, a propus și Consiliul Local a aprobat interzicerea accesului în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, timp de 30 de zile.

Interdicția a fost votată pe data de 23 mai și va cuprinde și data de 6 iunie, când se sărbătoresc Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, a anunțat obsertavor.tv. Mii de români și-au anunțat prezența la cimitirul eroilor în acea zi.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, zeci de cruci ale eroilor români din Cimitirul Valea Uzului au fost acoperite cu saci negri de gunoi.

Scandalul a luat amploare, după ce mai mulţi români au fost chiar agresaţi de etnici maghiari, la intrare în Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului.

Actul emis de primăria Sânmartin


VIDEO | Libertatea prezintă un fenomen înfiorător: în ultimii șapte ani, cel puțin opt copii au murit în fosele septice în România, iar alți cinci au fost la un pas de moarte!

Close
Închide
  Close