Mergi direct la conținut »
Primele 10.000 de abonamente de la Neversea 2019 s-au epuizat. Surpriza organizatorilor pentru fanii festivalului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele 10.000 de abonamente de la Neversea 2019 s-au epuizat. Surpriza organizatorilor pentru fanii festivalului

Primele 10.000 de abonamente de la Neversea 2019 s-au epuizat. Surpriza organizatorilor pentru fanii festivalului

Primele 10.000 de abonamente de la Neversea 2019 s-au epuizat, astfel că fanii festivalului și-au asigurat deja intrarea pe plaja NEVERSEA, unde timp de 4 zile și 4 nopți participanții trăiesc experiențe unice la malul Mării Negre alături de prieteni și de cei mai buni artiști internaționali ai momentului.

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Moș Nicolae a trecut deja cu 10.000 de abonamente pe la cei mai înfocați fani ai festivalului NEVERSEA.

Dar, începând de astăzi, toți fanii pot cumpăra abonamente la un preț special pentru cea de-a treia editie a festivalului NEVERSEA.

Acestea se pot achiziționa cu 449 de lei plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Sunt disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Fanii festivalului pot cumpăra abonamentele de pe site-ul festivalului, www.neversea.com. Între timp, mulți fani se întreabă: Swedish House Mafia la Untold sau la Neversea, în 2019?


Citește și… Surse: Salariul minim va fi majorat doar pentru cei cu studii superioare, nu și pentru cei cu 15 ani vechime


 

Close
Închide
  Close