Mergi direct la conținut »
VIDEO ȘOCANT: Au apărut primele filmări din timpul atacului din Strasbourg. Imagini cu puternic impact emoțional!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO ȘOCANT: Au apărut primele filmări din timpul atacului din Strasbourg. Imagini cu puternic impact emoțional!

VIDEO ȘOCANT: Au apărut primele filmări din timpul atacului din Strasbourg. Imagini cu puternic impact emoțional!

O femeie aflată într-un balcon a surprins momente șocante din timpul atacului terorist din Strasbourg, în care au fost ucise trei persoane și au fost rănite alte 12.

Filmulețul distribuit pe rețelele de socializare surprinde mai multe persoane fugind pe străzi și femei țipând speriate. La un moment dat, persoana care filmează îndreaptă telefonul spre o persoană întinsă pe asfalt și care pare a fi moartă sau rănită grav.

Trei persoane au murit și alte 12 au fost rănite de un bărbat înarmat, care a pătruns în zona Târgului de Crăciun pe podul Corbeau din Strasbourg și a deschis focul. Atacatorul încă nu a fost prins, dar a fost identificat de autorităţi. Este vorba despre Cherif Chekatt, în vârstă de 29 de ani, născut în Strasbourg, dar cu origini nord-africane.

Atacatorul ar fi avut asupra sa un AK-47 și a deschis focul în trei locații din apropierea târgului de Crăciun din Strasbourg.

Suspectul, cunoscut de serviciile de securitate franceze, a scăpat marți dintr-un schimb de focuri cu forțele de ordine și se pare că ar fi rănit. Miercuri dimineață, 350 de agenți de securitate erau pe urmele sale.


Citește și: Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul


 

Close
Închide
  Close