De Iulian Budușan,

Ministrul nipon al sănătăţii a anunţat joi un prim caz de deces, în Japonia, al unei persoane purtătoare a noului coronavirus, Covid-19, rămânând însă prudent cu privire la cauza morţii acestei persoane, transmite AFP.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 80 de ani.

„Relaţia dintre noul coronavirus şi moartea acestei persoane nu a fost încă stabilită”, a declarat Katsunobu Kato într-o conferinţă de presă. „Este vorba de primul caz de deces al unei persoane care a fost testată pozitiv” cu virusul Covid-19, a precizat el.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că unul din cei 17 români pe vasul de croazieră Diamond Princess aflat în carantină în portul japonez Yokohama a contractat coronavirusul.

Numărul bolnavilor de coronavirus a depășit 60.000. Într-o singură zi au murit 242 de oameni, dublu față de ziua precedentă.

Un tânăr român care este asistent medical în Germania și care a îngrijit pacienți infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital în România. Bărbatul are 25 de ani și a venit în vizită la părinți încă din 7 februarie. Suspiciunea a fost infirmată: nu există coronavirus în România.

Citeşte şi:

Numărul bolnavilor de coronavirus a depășit 60.000. Într-o singură zi au murit 242 de oameni, dublu față de ziua precedentă

Primul român infectat cu coronavirus. MAE anunță că un român de pe vasul Diamond Princess a fost infectat și transferat la un spital

Nu există coronavirus în România. Diagnosticul pus în cazul asistentului venit din Germania

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală