Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Primul miting al Alianţei 2020 USR-PLUS, la Cluj-Napoca. Cioloş: "Trebuie să ne debarasăm de prostie, de hoţie şi de sărăcie"

VIDEO | Primul miting al Alianţei 2020 USR-PLUS, la Cluj-Napoca. Cioloş: „Trebuie să ne debarasăm de prostie, de hoţie şi de sărăcie”

Primul miting din campania electorală al Alianţei 2020 USR-PLUS a avut loc, duminică, la Cluj-Napoca, în prezenţa tuturor candidaţilor alianţei la alegerile europarlamentare din 26 mai. Peste 5.000 de persoane au fost prezente la miting. Evenimentul a început cu un recital al trupei "Omul cu şobolani".

De Valentina Postelnicu,

Barna: „În 2020, final de an, Alianţa USR PLUS va da primul ministru al României competent şi onest!”

Dan Barna, liderul USR a spus, de la tribună, că 500.000 de oameni au semnat pentru alianţa dintre USR şi PLUS, şi un milion de oameni, pentru campania „Fără Penali în funcţii publice”.

Liderul USR a vorbit despre nevoia să se ajungă la o administraţie USR-PLUS. „Ne-am săturat de corupţie, de minciună, de incompetenţă, de promisiuni care nu sunt atinse”, a spus el.

„În 26 mai, împreună, începem recuperarea României, după 3 ani de abuzuri şi minciună”, a mai spus Barna.

El a continuat: „Imaginaţi-vă la anul, 2020, final de an, Alianţa USR PLUS va da primul ministru al României competent şi onest. Probabil cel mai competent şi onest pe care l-a avut România. Atunci, în momentul acela, fiecare dintre voi îşi va aminti că drumul nostru împreună începe astăzi, în mai, la Cluj, în 2019”, a spus Dan Barna.

Cioloş: „Trebuie să se ne debarasăm de prostie, de hoţie şi de sărăcie”

Dacian Cioloş a vorbit despre nevoia prezenţei la vot, pe 26 mai. „Mă doare când în ţară, oamenii îmi spun: . Să nu ne mai simţim singuri în ţara noastră, atunci când vrem să facem bine”, a spus Dacian Cioloş, precizând că votul contează.

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

„Trebuie să se ne debarasăm de prostie, de hoţie şi de sărăcie”, a mai spus Cioloş, prcizând că, în România, hoţia şi prostia ne-au ţinut în sărăcie.

„Vă doresc să trăiți într-o Românie, enervant de normală. Ardelenește de normală. O Românie în care oameni normali la cap, cu bun-simț, au grijă cât de bine pot de țara asta. Eu de asta sunt aici și asta vreau să vă propun: o țară normală la cap.”, a mai declarat Dacian Cioloș, președinte PLUS.

El a adăugat că pentru a schimba lucrurile e nevoia de forţa tuturor, nu a unui singur om.

„De multe ori mi s-a reproşat că sunt ezitant, că sunt indecis, că nu prea ştiu ce vreau. Vreau să vă spun astăzi, aici, că sunt mai decis ca oricând să merg până la capăt şi că n-o să mă oprească nicio ameninţare, pentru că sunt hotărât să schimbăm împreună această ţară. Dar niciun salvator singur nu poate să schimbe România. (…) De data asta e nevoie de noi toţi. (…) Forţa este în noi toţi”, a mai spus preşedintele PLUS.

Citeşte şi: REPORTAJ | Blajul „înghite” 1,5 milioane de euro pentru vizita Papei. Mica Romă freamătă în așteptarea momentului istoric al sosirii Suveranului Pontif

Close
Închide
  Close