Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primul spital privat, preluat de autorități pentru a trata pacienți cu coronavirus

Primul spital privat, preluat de autorități pentru a trata pacienți cu coronavirus

Consiliul Judeţean Cluj preia un spital privat pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19. Spitalul privat este primul din ţară preluat de o autoritate, are 180 de locuri şi se află în comuna Baciu, scrie Mediafax.ro

De Iulian Budușan,

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj transmis marţi, spitalul beneficiază de condiţii superioare de izolare şi tratament.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„Consiliul Judeţean Cluj preia Spitalul Polaris şi finanţează operaţiunile necesare tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19. La acest spital vor putea fi primiţi 180 de pacienţi care vor beneficia de condiţii optime pentru tratarea COVID-19. Este vorba despre o premieră naţională, fiind primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19. Unitatea medicală beneficiază de condiţii superioare de izolare şi tratament”, se arată în comunicat.

Spitalul este situat în Suceagu, comuna Baciu, în imediata apropiere a oraşului Cluj-Napoca. 

Primele cazuri de pacienţi infectaţi cu coronavirus au fost internate de la începutul epidemiei la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Medicii reclamă nereguli grave în lupta cu COVID-19 la spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan din Capitală.

Veste importantă în lupta cu COVID-19. Pacientul numărul 1 din Italia s-a vindecat de coronavirus.

Strigătul de groază al unui medic de la spitalul din Suceava despre coronavirus: “E Satana, e ceva de pe altă lume. Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi”.

Cum ne protejăm de COVID-19

Close
Închide
  Close