Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo | Cum va fi vremea miercuri, 24 aprilie. Vremea se menţine închisă și rece
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo | Cum va fi vremea miercuri, 24 aprilie. Vremea se menţine închisă și rece

Prognoza meteo | Cum va fi vremea miercuri, 24 aprilie. Vremea se menţine închisă și rece

De miercuri,  24 aprilie, vremea se va încălzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice şi apropiate de mediile multianuale în rest.

În Capitală, temperaturile vor ajunge la 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a intervalului în special în nordul şi nord-vestul teritoriului, unde cu totul izolat va ploua slab. Local şi temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltã a Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade pe litoral şi 22…23 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Meteorologii spun că în majoritatea regiunilor va ploua slab, în vest, nord-vest şi la munte şi izolat în restul teritoriului. Pe crestele montane, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Banat şi zona montană înaltă, cu rafale în general de până la 60- 70 km/h.


Citește și

INTERVIU/ Ambasadorul Emil Hurezeanu spune că nu vor fi probleme cu votul românilor din Germania. ”Imaginea românilor revoltați că nu pot vota în străinătate ne urmărește încă”


 

 
 
Close
Close
Închide