Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo, luni, 1 iulie. Cum va fi vremea în București, pe litoral și în restul țării
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo, luni, 1 iulie. Cum va fi vremea în București, pe litoral și în restul țării

Prognoza meteo, luni, 1 iulie. Cum va fi vremea în București, pe litoral și în restul țării

Meteorologii anunță că începând de luni, 1 iulie, vremea va redeveni călduroasă, chiar caniculară în zonele de câmpie și podiș. În aceste regiuni va fi și disconfort termic accentuat.

La nivelul întregii țări vremea redevine călduroasă de azi, chiar caniculară la câmpie şi podiș iar disconfortul termic va fi accentuat în aceste regiuni.

Cerul va fi mai mult senin la nivelul întregii ţări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maximele termice se vor încadra între 29 şi 36 de grade Celsius, cu 30 de grade la Craiova, Braşov şi Suceava, 32 de grade la Vaslui şi Ploieşti şi 33 de grade la Galaţi.

Și noaptea care urmează va fi una caldă la nivelul întregii ţări. Cerul va fi senin, nu sunt condiţii de precipitaţii, iar vântul va sufla slab. Minimele termice se vor încadra între 9 şi 25 de grade, cu 14 grade la Braşov, 18 la Bacău şi Satu Mare, şi 21 de grade pe litoral.

În București vremea va fi frumoasă, caniculară la orele amiezii când este prognozată o maximă de 34 de grade.

Indicele temperatură-umeazeală va depăşi pragul de 80 de unităţi iar cerul va fi mai mult senin fără șanse de precipitaţii.

Și în zilele următoare vremea se va păstra călduroasă, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar temperaturile vor ajunge la 35 de grade Celsius.

Nopţile vor fi senine cu temperaturi de 18-20 de grade.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Pe litoral cerul va fi variabil, azi, mai mult senin, iar temperatura aerului va urca până la 29 de grade Celsius. Vântul va sufla slab şi moderat.

La noapte cerul va fi mai mult senin în toate staţiunile, iar minima termică va fi de 20 de grade Celsius.


Citește și:

Miodrag Belodedici își reface viața la 55 de ani: „Sunt îndrăgostit!”. Cum arată cea care i-a furat inima, ce spune despre căsătorie și despre copii. Dorinel și Răducioiu iubesc și ei din nou

Close
Închide
  Close