MENIU CAUTĂ
29 Mai. 2017 16:01

Programul Poştei Române, în perioada 1-5 iunie 2017. Corespondența ar putea avea unele întârzieri

Distribuie

Programul Poştei Române, în perioada 1-5 iunie 2017. Compania Naţională Poşta Română informează, prin intermediul unui comunicat de presă, că în zilele de 1, 2 şi 5 iunie 2017, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit căruia zilele de joi, 1 iunie (Ziua Copilului) şi luni, 5 iunie (Sărbătoarea Rusaliilor) sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Printr-o hotărâre a conducerii Poştei Române şi ziua de vineri, 2 iunie, a fost stabilită zi liberă. Salariaţii vor recupera această zi de muncă sâmbătă, 10 iunie 2017, când toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca în această perioadă  trimiterile poştale să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor şi îi asigură că îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu partenerii săi.

Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail [email protected]. sau sesizată la numerele de telefon 021.9393 și 021.9393.111.

Printre altele, facturile Enel se pot plăti la Poșta Română, cu un comision de 2,5 lei.

Citește și  Poșta Română a făcut livrări de Black Friday, în premieră

Citește mai multe despre 1 iunie, Ziua Copilului, Poşta Română și program pe Libertatea.

Comentarii