MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2016 10:47

Poșta Română face livrări de Black Friday, în premieră

Distribuie

Poșta Română face livrări de Black Friday, în premieră. 150.000 de colete comandate de pe site-ul eMAG vor ajunge la clienți prin intermediul Poștei Române. 

Comenzile vor putea fi ridicate din cele peste 200 de oficii PostCollect din Bucureşti şi din ţară. Din totalul acestora, 70 de unităţi poştale au program de lucru cu publicul şi sâmbăta, astfel că primele colete vor putea fi ridicate încă din 19 noiembrie. Mai mult, toate cele 33 de oficii PostCollect din Bucureşti vor fi deschise şi în zilele de duminică, transmite Poșta Română.

În prezent, sunt operaţionale 202 oficii PostCollect în Bucureşti şi în toate judeţele ţării, prin care vor fi procesate şi livrate aproximativ 150.000 de colete. Mai exact, 15.000 de colete vor ajunge, zilnic, timp de 10 zile, la clienţi, prin intermediul Poştei Române, cu ocazia Black Friday.

Expediţiile eMAG sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot parcursul lor, de la prezentare, până la livrare. În perioada Black Friday, Poşta Română va transmite un SMS pentru fiecare colet care va intra in oficiul ales de client. Acesta va conţine: numărul AWB al trimiterii, numărul şi programul oficiului poştal, precum şi suma de plată ramburs. Din totalul celor 202 oficii poştale în care funcţionează serviciul PostCollect, toate unităţile au ghişee special dedicate acestui serviciu, program extins – seara şi în weekend, iar 70 de oficii poştale au program de lucru cu publicul şi sâmbăta. Totodată, Poşta Română vine în sprijinul clienţilor din Bucureşti cu un program prelungit, în toate cele 33 de oficii PostCollect, în zilele de duminică (20 şi 27 noiembrie), în intervalul orar 09.00 – 13.00.

În cadrul serviciului PostCollect, operatorul naţional de servicii poştale preia, sortează şi livrează coletele partenerului la sediul subunităţilor poştale participante, în funcţie de alegerea clientului. Aceasta poate fi făcută printr-un singur click, pe site-ul retailerului. Livrarea coletelor se face la sediul oficiilor poştale prin intermediul ghişeelor dedicate şi vizibil semnalizate, clientul având opţiunea deschiderii coletului pentru verificarea conţinutului. Conform contractului încheiat, Poşta Română poate păstra coletele avizate în oficiile poştale timp de 4 zile calendaristice, de la data sosirii în unitate.

Reducerile eMAG de Black Friday

Cel mai mare jucător din piața de shopping online, eMAG, organizează Black Friday pe 18 noiembrie și vine cu peste 1 milion de produse în ofertă. Reducerile eMAG vor fi cuprinse între 30% și 80%. Veți putea achiziționa la prețuri speciale televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, produse de îngrijire personală și cosmetice, jucării, cărți, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru mașină. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție în premieră 1.500 de produse din categoria Smart Home.

Anul acesta, peste 2.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent. Oferta de anul acesta cuprinde peste 40.000 de televizoare, peste 20.000 de laptopuri, 50.000 de smartphone-uri, 17.000 de frigidere, 100.000  de electrocasnice mici (mixere, roboți de bucătărie, espressoare, fiare de calcat și altele), 110.000 jucării și jocuri și chiar 20.000 de anvelope.

 

Citește mai multe despre Black Friday și Poşta Română pe Libertatea.

Comentarii