MENIU CAUTĂ
01 Mar. 2018 08:58

Proiect de hotărâre pentru desemnarea administratorului RADET, pe ordinea de zi a ședinței CGMB

Distribuie

Proiect de hotărâre pentru desemnarea administratorului RADET, pe ordinea de zi a ședinței CGMB de joi, 1 martie, care va începe la ora 12:00. 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) se va întruni în şedinţă, joi, de la ora 12,00, pe ordinea de zi figurând un proiect care vizează desemnarea administratorului special al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

Gabriela Firea a anunțat, marți, că vrea un director străin la RADET. Astfel, Primăria Capitalei ar putea organiza un concurs internațional pentru desemnarea managerului RADET.

„Mă gândesc foarte serios atât eu cât și colegii mei, am discutat și cu reprezentanții sindicatului de la RADET, că în perioadă următoare să organizăm un concurs internațional pentru un management performant internațional la RADET. Nu ne mai permitem să încercam maniere autohtone care au dat greș până acum. Nu ne mai permitem ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani în care conducerea acestei regii a fost politizată și în care din cauza firmelor căpușă care s-au imbiogatit pe seamă RADET noi să avem aceste probleme”, a declarat Gabriela Firea – marți, 27 februarie – în cadrul Comandamentului de iarnă.

RADET a intrat în insolvență, în urma unei decizii a Tribunalului București din 5 octombrie 2016.

Pe 30 ianuarie, Răzvan Niţu a anunţat că îşi dă demisia de onoare din funcţia de administrator special al RADET, după ce doi muncitori şi-au pierdut viaţa în timp ce lucrau la o conductă de termoficare în zona bulevardului Iuliu Maniu.


REPORTAJ/Spectaculoasa viață a unui fost boxer și rugbyst din România, care a gătit pentru regina Elisabeta a Angliei

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 16 decembrie 2018
Loading...
Comentarii