Mergi direct la conținut »
FOTO/ Protest în fața Guvernului. Asociațiile civice militează pentru Autostrada Iaşi - Târgu Mureş
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

FOTO/ Protest în fața Guvernului. Asociațiile civice militează pentru Autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Zeci de oameni se vor aduna vineri dimineața în Piața Victoriei. Este vorba despre un nou protest, cel al asociaţiilor civice care militează pentru Autostrada Iaşi – Târgu Mureş.

Cătălin Urtoi, reprezentant al Asociaţiei „Împreună pentru A8”, a declarat că Primăria Capitalei nu a autorizat acţiunea de protest programată.

„Am cerut aprobare pentru un eveniment cu 50 de oameni pentru vineri, între orele 10.00 şi 16.00. De la primăria Capitalei ni s-a transmis că acţiunea nu a fost autorizată, întrucât în zonă are loc un alt eveniment. Vom fi totuşi prezenţi în Piaţa Victoriei, cu steaguri şi bannere”, a spus Cătălin Urtoi pentru News.ro

Foto: Dumitru Angelescu

Un protest spontan a avut loc ieri, la Spitalul Județean din Tulcea. Aproximativ 200 de angajați de la Spitalul Județean din Tulcea au organizat joi dimineață un protest în curtea unității medicale. Oamenii sunt nemulțumiți că le-au scăzut veniturile față de luna precedentă.

Medicul fals Matteo Politi a fost arestat! Ce acuzații i se aduc italianului cu opt clase, care a operat în România fără drept de practică

Close
Închide
  Close