Mergi direct la conținut »
PSD a pierdut alegerile în Coreea de Nord. Cu cine au votat cei nouă români care au mers la urnă la Phenian
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > PSD a pierdut alegerile în Coreea de Nord. Cu cine au votat cei nouă români care au mers la urnă la Phenian

PSD a pierdut alegerile în Coreea de Nord. Cu cine au votat cei nouă români care au mers la urnă la Phenian

Nouă români au votat azi la Phenian, în capitala statului Coreea de Nord. PSD n-a strâns niciun vot, în schimb Alianța USR-PLUS a cules sufragiile celor mai mulți dintre votanți.

Din cele nouă voturi, patru au mers către Alianța USR-PLUS, trei către Partidul Național Liberal, iar două către formațiunea ALDE. Partidul Social Democrat nu a primit niciun vot.

Și la Beijing, în China, tot Alianța USR-PLUS a ieșit câștigătoare detașată. Din cele 99 de voturi, 51 au fost pentru ei. PNL a luat 13 voturi, iar PSD și Pro România au avut, fiecare, câte 9 voturi. 

În Etiopia, voturile s-au împărțit între două partide:  Alianța USR-PLUS opt, iar PNL patru.

În Moscova, Partidul Social Democrat a luat 26 de voturi, Alianța USR PLUS – 91, PRO România  – 20, iar PNL – 96. ALDE și PMP au adunat 12, respectiv 11 voturi.

În Kuala Lumpur, Malaezia, PSD a adunat două voturi, la fel ca și formațiunea PRO România, ALDE și PMP. Alianța USR-PLUS a luat 49, iar PNL 11.


Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Close
Închide
  Close