MENIU CAUTĂ

PSD şi-a făcut „guvern din umbră”. Cine sunt coordonatorii Departamentelor partidului şi ce rol vor avea ei. Ilan Laufer:” Mulţumesc domnului președinte, Liviu Dragnea!”

Distribuie

PSD şi-a stabilit, săptămâna aceasta, coordonatorii Departamentelor din cadrul Consiliului Naţional, care ar urma să funcţioneze ca un "guvern din umbră" al partidului. Structura Departamentelor PSD a apărut când la şefia partidului era Adrian Năstase, iar recent, Liviu Dragnea a anunţat, după numirea lui ihai Fifor la şefia Consiliului, că va reactiva aceste departamente de analiză şi elaborare a politicilor partidului. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, o evaluare a activităţii tuturor miniştrilor. Mai precis, modul în care fiecare ministru a pus în practică programul de guvernare. Decizia s-a luat în aceeaşi zi în care se numeau noii coodonatori ai departamentelor PSD, ceea ce arată că acesştia ar urma să facă analiza guvernării. Practic, PSD îşi face un guvern din umbră, cu specialişti pe diferite domenii, care să controleze aplicarea promisiunilor electorale.

Cine sunt noii coordonatori de Departamente din PSD

  • Robert Cazanciuc- Departamentul pentru Justiție
  • Daniel Butunoi – Departamentul pentru Afaceri Intern
  • Ilan Laufer, refuzat de preşedintele Iohannis ca ministru al Dezvoltării- Departamentul pentru Mediul de Afaceri
  • Titus Corlăţean – Departamentul pentru politică externă
  • Doina Pană – Departamentul de Mediu
  • Felix Stroe – Departamentul pentru Infrastructură și Transport
  • Cristian Socol- Departamentul pentru politici bugetare
  • Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu- Departamentul pentru Ape și Păduri

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că s-au stabilit coordonatorii departamentelor Consiliului Naţional şi a anunţat că va fi făcută o analiză a îndeplinirii programului de guvernare, pe domenii.

Ilan Laufer, mulţumiri pe Facebook pentru Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene

Ilan Laufer a anunţat, pe Facebook, noua funcţie deţinută în partid şi a ţinut să mulţumească conducerii, pentru şansa oferită.

„Nominalizarea mea pentru coordonarea Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din cadrul Consiliului Național al PSD este, pentru mine, un moment de reală bucurie și totodată de mare responsabilitate. Mulțumesc domnului președinte, Liviu Dragnea, domnului secretar general, Codrin Ștefănescu, domnului președinte al PSD Neamț, Ionel Arsene, colegilor mei din organizația PSD Neamț, care mă susțin și continuă să mă onoreze cu încrederea lor”, a scris el.

Ilan Laufer a continuat: „Să fac parte dintr-un grup compus din nume sonore, care au probat cu profesionalismul lor determinarea de a acționa strict în interesul României, reprezintă pentru mine o nouă provocare să depun tot efortul pentru a mă ridica la înălțimea standardelor lor. Am avut prilejul să lucrez, în guvern, cu o parte dintre colegii mei din Consiliul Național și am obținut rezultate foarte frumoase. Cu celilalți sunt nerăbdător să încep să lucrez. Sunt convins că, împreună, vom face lucruri bune. Doresc să îmi felicit toți colegii pentru noile responsabilități și îi asigur de tot sprijinul meu”, a spus el.

Citeşte şi: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

Comentarii