Mergi direct la conținut »
PSD vrea ca Dăncilă să participe la dezbaterea de la Bibilioteca Centrală Universitară. Reacția dură a lui Rareș Bogdan
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

PSD vrea ca Dăncilă să participe la dezbaterea de la Bibilioteca Centrală Universitară. Reacția dură a lui Rareș Bogdan

Președintele României, Klaus Iohannis va participa, marți, la o dezbatere organizată de Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în Biblioteca Centrală Universitară "Carol I", conform unui comunicat SNSPA.

De Ciprian Iana,

Aflând despre acest lucru, Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD, a anunțat că și-ar dori foarte mult ca Viorica Dăncilă, contracandidata lui Klaus Iohannis la funcția de președinte, să participe și ea la această dezbatere.

”Bineînțeles că ne dorim foarte mult ca Viorica Dăncilă să meargă. Noi cerem, din prima zi de campanie, o dezbatere între cei doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat, nici nu cred că acest cuvânt se potrivește. Mai degrabă, Klaus Iohannis își organizează o întâlnire cu Rareș Bogdan, care probabil va fi moderatorul, cu încă doi-trei jurnaliști aserviți și un mic grup de fani, alături de SPP-ul din dotare. E ridicol ce face”, a declarat, la Antena 3, Valeriu Steriu.

Purtătorul de cuvânt PSD a adăugat: ”Doar înainte de 1989 am văzut astfel de situații ridicole, în care ne duce Klaus Iohannis, asigurând o întâlnire doar cu activul lui de partid, ceea ce arată o mare frică, o aroganță și duce în derizoriu. E penibil ceea ce face Klaus Iohannis. Nu e vorba de loc, putea fi chiar la Palatul Cotroceni”.

Aflând despre intenția PSD de a-și trimite candidatul la președinție la dezbaterea lui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, eurodeputatul PNL, a luat foc.

”Președintele României nu are ce să dialogheze cu această doamnă, reprezentanta unui partid care a lovit la temelia statului. Nu are ce să caute doamna Dăncilă, dacă dezbaterea este cu jurnaliști, analiști, comentatori pe care la această oră nu îi știe nimeni exact”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

Close
Închide
  Close