Mergi direct la conținut »
Raed Arafat: „Dacă ne relaxăm prea devreme, există riscul să ne întoarcem la o situație mult mai gravă” Galerie foto
14imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Raed Arafat: „Dacă ne relaxăm prea devreme, există riscul să ne întoarcem la o situație mult mai gravă”

Șeful GSU a lansat un nou avertisment legat de relaxarea mult prea devreme a măsurilor de distanțare socială, care, în opinia sa, ar duce la o situație mult mai gravă decât cea de acum.

De Iulian Budușan,

Raed Arafat a lansat un nou avertisment dur, după ce au apărut semnale că românii au început deja ,,relaxarea” normelor de protecție în fața pandemiei de coronavirus. „Până pe 15 mai nu se relaxează nimic, iar dacă acum nu respectăm restricțiile, efectele pot fi dramatice,” a afirmat Arafat.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„Nu se va întoarce totul exact cum a fost înainte. Sunt măsuri care vor afecta economia, pentru a fi redeschise anumite domenii, dar nu se face totul peste noapte. Sunt lucruri care se analizează, vor fi implementate gradual aceste măsuri, măsurile de distanţare, igienă şi protecţia căilor respiratorii, să protejezi pe alţii, mai ales, purtând o mască, astea vor fi, probabil, parte din viaţa noastră. Masca, încet-încet, va deveni un accesoriu necesar în unele zone, spaţii publice, spaţii închise, nu neapărat când te duci pe stradă şi eşti singur”, a afirmat Raed Arafat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Plus.

Cum ne protejăm de Covid-19

Close
Închide
  Close