MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Raluca Prună, după condamnarea lui Dragnea: ”Azi e ziua justiţiei române. Care arată că nu poate fi îngenuncheată. Istoria aşa se scrie!”

Distribuie

Raluca Prună, după condamnarea lui Dragnea: Azi e ziua justiţiei române. Care arată că nu poate fi îngenuncheată. Istoria aşa se scrie”, a spus fostul ministru al Justiţiei, după ce liderul PSD a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul "DGASPC Teleorman". Potrivit Ralucăi Prună, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a devenit "lebăda neagră a PSD".

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: ”Să facem miting ca să fie achitat!”/VIDEO

„Azi e ziua justiţiei române. Care arată că nu poate fi îngenuncheată. Istoria aşa se scrie. Cu conştiinţe. Azi ÎCCJ e lebăda neagră a PSD. Ce reţin eu este că un complet care a achitat pe Tăriceanu condamnă cu executare pe Dragnea. Deci, nu există stat paralel. Există numai probe şi lege. Şi un om speriat care a luat captiv statul, minus Justiţia. Şi care nu va da înapoi”, a scris Prună, pe Facebook.

În opinia fostului ministru al Justiției, PSD va adopta un OUG de modificare a Codului penal care dezincriminează abuzul. „Lege penală mai blândă, Dragnea scăpat. OUG va conţine şi alte daruri/dezincriminări cadou pentru cei care îl susţin. O găleată mare, cu de toate pentru toţi”, a adăugat fostul ministru.

Ea a comentat şi comunicatul transmis de preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă, cu privire la decizia instanţei în cazul Dragnea, pe care l-a caracterizat drept „super jenant”.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

„Ce cred că trebuie să facem noi? Să insistăm cu demisia. Masiv, înainte de adoptarea unui OUG”, a adăugat Raluca Prună.

Ea se întreabă de ce Victor Ponta a plecat de la conducerea PSD. „Nu era decât trimis în judecată. Dragnea, care i-a luat locul, a fost deja condamnat definitiv o dată, acum a doua oară în fond. PPS: Continuă odele. Carmen Dan e mai bună decât Viorica Dăncilă. Înţeleg loialitatea. Să îşi dea şi ele demisia, zic”, a mai scris fostul demnitar.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

Citește și: Mesajul transmis de jurnalistul german, ridicat de jandarmi la protestele din Piața Victoriei

Citește mai multe despre raluca pruna, condamnare și ministrul justiției pe Libertatea.

Comentarii