Mergi direct la conținut »
Rareș Bogdan cere demisia premierului Viorica Dăncilă. „Am înregistrat plângere penală împotriva lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Rareș Bogdan cere demisia premierului Viorica Dăncilă. „Am înregistrat plângere penală împotriva lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan”

Rareș Bogdan cere demisia premierului Viorica Dăncilă. „Am înregistrat plângere penală împotriva lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan”

Rareș Bogdan, care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, cere demisia premierului Viorica Dăncilă „pentru modul incalificabil” în care a organizat alegerile de duminică. Fostul moderator susține că PNL este pregătit să preia guvernarea.

De Răzvan Mihalașcu,

„Astăzi, România a dovedit că este europeană. Prezenţa la vot a dovedit că acestei ţări, în momente de cumpănă, îi pasă, că acest neam nu se lasă îngenuncheat atunci când o gaşcă de infractori încearcă să îl îngenuncheze. (…) Un gând deosebit pentru fraţii noştri din Diaspora care astăzi au fost umiliţi într-un mod mai grav decât în urmă cu patru ani şi jumătate. Ne cerem noi iertare şi îi asigurăm că sunt ultimele alegeri organizate de PSD şi cei din ALDE, care nici măcar nu au făcut pragul electoral. Următoarele alegeri vor fi organizate de către PNL şi aliaţii săi. Vreau să îi asigur că nu îl vom ierta pe Teodor Meleşcanu, i-am solicitat demisia şi îl anunţăm încă o dată că am înregistrat plângere penală împotriva sa şi a doamnei Carmen Dan. Le solicităm părăsirea de urgenţă a Guvernului şi, de asemenea, doamnei Viorica Dăncilă îi cerem demisia pentru modul incalificabil în care a organizat aceste alegeri şi pentru refuzul de a da ordonanţă de urgenţă pentru prelungirea procesului electoral cu două ore”, a declarat Rareș Bogdan la sediul PNL, conform Agerpres.

Bogdan a adăugat că PNL este pregătit să guverneze.

„PNL nu va guverna doar pentru membrii săi, nu va guverna doar pentru votanţii săi, PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie. Va fi un partid care va avea o politică pentru toţi românii, indiferent unde s-ar găsi ei, pentru ca toţi să vadă ce înseamnă buna administraţie liberală. Vom avea un for de conducere în care vor hotărî următorii paşi. (…) Mai important decât orice este faptul că românii au înţeles să dea o lecţie celor care i-au sfidat doi ani şi jumătate şi au fost mai preocupaţi de drepturile infractorilor, ale deţinuţilor, decât ale oamenilor cinstiţi. Următoarele ore sunt decisive, trebuie să păziţi fiecare vot, bucuria o vom sărbători mâine, următoarele ore trebuie să păziţi voturile date de români, este important ca nimeni să nu poate tranzacţiona sau frauda vreun vot”, a precizat candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare.

Vezi reacția lui Liviu Dragnea după votul de la europarlamentare.


Citește și:

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota


 

Close
Închide
  Close