De Valentina Postelnicu, Adrian Ilie,

„Votul de astăzi, vorbim despre exit-poll-uri, nu sunt nişte rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize rapid şi serios în partid, am înţeles că un coleg al meu a făcut o propunere. Eu, în viaţă, mi-am asumat şi ce am făcut, şi ce nu am făcut, şi aşa voi face şi acum. Dar eu nu îmi asum asemenea lucruri pe Facebook, ci în CEx. Despre referendum, am votat, aşa cum am spus, că nu sunt împotriva acestui referendum şi a temelor de la referendum”, a mai spus președintele PSD.

Dragnea a adăugat că a vorbit cu colegii săi şi „sunt trei chestiuni foarte importante: partidul să rămână unit, este esenţial pentru partid şi pentru ţară, al doilea lucru, coaliţia cu ALDE să rămână şi să fie la fel de puternică, şi nu trebuie cedată guvernarea”.

Dragnea a precizat că întrebările au fost făcute prost, dar în societatea românească nu a existat o dispută pe lupta anticorupţie.

„Dacă vreodată vor veni la guvernare cei care au susţinut public acest referendum, să vedem dacă vor respecta ceea ce au spus”, a afirmat Dragnea.

Ieşire nervoasă, când a fost întrebat de sentinţa de luni: „E un spectacol prost. Foarte prost. Nu am niciun bagaj făcut”

Preşedintele PSD şi-a pierdut cumpătul, când a fost întrebat dacă are bagajele pregătite, în contextul sentinţei aşteptate în dosarul Bombonica, luni.

„E un spectacol prost. Foarte prost. Nu am niciun bagaj făcut”, i-a răspuns liderul PSD jurnalistei care a pus întrebarea.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

În momentul în care jurnalista i-a precizat că face declarații ca și cum ar vrea să plece, Drangea a răspuns: „Nu plec nicăieri. Sunt mesaje care spun că sunt pregătit să îmi asum”

„Eu tot timpul am fost sincer. Ca să candidezi trebuie să ai și posibilitatea”, a declarat Liviu Dragnea.


Firea, propusă pentru prezidențiale

Liviu Dragnea le-a transmis colegilor un mesaj: „Le spun tuturor colegilor, PSD a mai trecut prin asemenea momente şi mai rele, şi în 2007. Le cer tuturor colegilor să ţină unit partidul şi să îşi menţină ceea ce am făcut până acum pentru românii. Îi solicit premierului Dăncilă să nu îşi depună mandatul, indiferent de ameninţările lui Iohannis, pentru că programul de guvernare trebuie dus la capăt. Noi am respectat votul popular, românii au hotărât care sunt europarlamentarii români care merg la Bruxelles. În schimb, eu cred că PSD şi ALDE trebuie să facă tot ce e posibil pentru a apăra ceea ce s-a făcut pentru România”, a spus Dragnea.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Acesta a precizat că analiza rezultatelor de la europarlamentare se va face într-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului. După asta va fi convocat un Congres, în luna iunie, în care va fi desemnat candidatul pe care partidul îl va susține la alegerile prezidențiale.

”Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la Președinția României. (…) PSD trebuie să-și desemneze curând un candidat, iar ALDE îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu. (…) Din partea partidului – nu hotărăsc eu, nu am vorbit cu persoana respectivă -, dar analiza trebuie făcută pentru Gabriela Firea și pentru Călin Popescu Tăriceanu”, a mai spus liderul PSD.

Foto: Vlad Chirea

Citește și:Iohannis: ”Români, sunteți fantastici, vă felicit! PSD nu a făcut nimic, nimic nu a primit. Guvernul trebuie să plece!

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri