Mergi direct la conținut »
Rareș Bogdan, după ce a decis să se întoarcă la Realitatea TV: "Vă rog să aveți încredere"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Rareș Bogdan, după ce a decis să se întoarcă la Realitatea TV: "Vă rog să aveți încredere"

Rareș Bogdan, după ce a decis să se întoarcă la Realitatea TV: „Vă rog să aveți încredere”

Cunoscutul prezentator TV Rareș Bogdan a revenit cu un mesaj pe pagina lui de Facebook în care le cere oamenilor să aibă răbdare și încredere în el în ceea ce privește abordarea temelor din emisiunea "Jocuri de Putere". Vestea vine după ce jurnalistul a decis să se întoarcă la Realitatea TV, în urma unui scandal.

UPDATE: Rareș Bogdan a revenit cu o actualizare la postarea de duminică, precizând că, momentan, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu rămân în afara invitaților de la emisiunea lui, decizia aparținând conducerii Realitatea TV.

”Oreste și Oana rămân, pentru moment, în afara invitaților și sper că vor avea discuția cu Cozmin la un moment dat pentru a se ajunge la o situație deplin acceptată de toată lumea”, a spus Rareș Bogdan pe pagina lui.


Știrea inițială: 

„Vă cer cu mult respect un singur lucru, să aveți încredere! Atât.

Veți urmări și veți putea vedea exact dacă se schimbă ceva în abordările mele și în alegerea temelor și a invitaților. Aveți puțină răbdare. Nu mai insistați cu procese de intenție. Nu e cazul. Sper ca Oana (Stănciulescu) și Oreste (Teodorescu) să revină asupra deciziei luate de fiecare aseară. Îi înțeleg perfect însă”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Jurnalistul a mai adăugat că Oana Stănciulescu i-a spus sâmbătă seara că nu mai dorește să se întoarcă la Realitatea TV.

„Oana mi-a spus încă de aseară, de la 19:00, că nu dorește să se întoarcă, chiar dacă eu am insistat să o facă. Repet, ca să fie clar, cei doi colegi și prieteni au avut și vor avea oricând loc la ”Jocuri de Putere””, a adăugat Rareș Bogdan, dezvăluind că zilele următoare „vor avea loc discuții separate cu Cozmin Gușă (patronul Realitatea TV)”.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

„Aseară au fost contactați de acesta și urmează ca în următoarele zile să se vadă. Sper ca fiecare să accepte întâlnirea”, potrivit jurnalistului.

Rareș Bogdan a mai notat că speră „ca tensiunea să treacă” și speră ca toată lumea să înțeleagă „că cel mai important lucru este să nu cedăm această „redută” împotriva lui Dragnea, a clicii sale și a celor ce vor să scoată România de pe drumul european”.

El a mai spus că următoarea perioadă va fi „cruntă, complicată” și roagă publicul, încă o dată, să aibă „încredere”.

„Nu v-am dezamăgit în ultimii 5 ani și nu am de gând să o fac nici acum”, a conchis jurnalistul.

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor
Recomandări

Deces neobișnuit din cauza coronavirusului. Cazul straniu al pacientului Li stârnește marea îngrijorare a medicilor

Rareș Bogdan a anunțat, sâmbătă seară, că se întoarce la Realitatea TV, după ce săptămâna aceasta amenințase că va părăsi postul de televiziune, pentru că doi dintre invitații lui permanenți, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu, au fost opriți de la a intra în emisiune.


CITEȘTE ȘI: 

Reacția Oanei Stănciulescu, după ce Rareş Bogdan a anunţat că revine la Realitatea TV 

Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV. Cozmin Gușă: „Este o decizie temporară, până vineri lămurim lucrurile”


FOTO: FACEBOOK RAREȘ BOGDAN

Close
Închide
  Close