Mergi direct la conținut »
Reacția Oanei Stănciulescu, după ce Rareş Bogdan a anunţat că revine la Realitatea TV
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția Oanei Stănciulescu, după ce Rareş Bogdan a anunţat că revine la Realitatea TV

Reacția Oanei Stănciulescu, după ce Rareş Bogdan a anunţat că revine la Realitatea TV

Oana Stănciulescu a anunțat că Realitatea TV este un "capitol încheiat". Alături de Oreste Teodorescu, jurnalista era invitat permanent al emisiunii "Jocuri de putere cu Rareș Bogdan". Amândoi nu au mai fost, însă, primiți pe post, prin decizia directorului Edward Pastia.

Jurnalista a explicat, într-un mesaj publicat pe Facebook, de ce nu mai apare la Realitatea TV.

„Pentru mine Realitatea este un capitol încheiat. Am luat decizia în urmă cu două săptămâni. Din decență, nu am făcut niciun fel de declarații. Dar pentru că s-au făcut tot felul de insinuări la grămadă, vreau să precizez că nu am nimic de a face cu ce s-a spus în spațiul public în ultimele zile. Sunt ziarist de aproape 30 de ani și în tot acest timp am luptat pentru principiile în care cred. Și rămîn consecventă cu ele”, a scris Oana Stănciulescu, pe Facebook.

Rareș Bogdan a anunțat, sâmbătă seară, că se întoarce la Realitatea TV, după ce săptămâna aceasta amenințase că va părăsi postul de televiziune, pentru că doi dintre invitații lui permanenți, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu, au fost opriți de la a intra în emisiune.

sursă foto: radu-tudor.ro


Citește și Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

Close
Închide
  Close