Mergi direct la conținut »
Reacția Olguței Vasilescu după ce soțul ei a rămas fără permis. „E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția Olguței Vasilescu după ce soțul ei a rămas fără permis. „E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa”

Reacția Olguței Vasilescu după ce soțul ei a rămas fără permis. „E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa”

Olguța Vasilescu a catalogat drept „jenant” faptul că Poliția Română a dat pe surse informația potrivit căreia soțul ei, Claudiu Manda, a rămas fără permis pentru că a condus cu viteză. Mai mult, fostul ministru al Muncii a precizat că se afla în mașină alături de Claudiu Manda deoarece plecaseră mai târziu din Craiova.

De Răzvan Mihalașcu,

„În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, luni seară la România Tv, conform Mediafax.

Declarațiile fostului ministru al Muncii vin în contextul în care polițiștii i-au suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda. Senatorul PSD a fost prins în timp ce circula cu 125 de km/h în localitatea Mihăilești din județul Giurgiu.

Parlamentarul a fost amendat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a condus pentru o perioadă de 90 de zile.

Claudiu Manda a declarat că se grăbea să ajungă la Parlament deoarece la ora 16.00 prezida şedinţa de plen a Senatului.

VIDEO/ Imagini de la nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda. Cum au fost surprinși alături de Liviu Dragnea

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu cu Claudiu Manda. 517 invitați au participat la petrecerea care a avut loc într-un cort privat din localitatea Işalniţa, judeţul Dolj.


Citește și:


 

Close
Închide
  Close