MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

VIDEO/ Imagini de la nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda. Cum au fost surprinși alături de Liviu Dragnea

Distribuie

Peste 500 de invitați s-au distrat sâmbătă seară la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și a senatorului PSD Claudiu Manda. A doua zi, mireasa a făcut publice imagini din timpul chefului.

Duminică dimineață, Lia Olguța Vasilescu a publicat pe pagina ei de Facebook un clip în care apare alături de noul soț, Claudiu Manda. Mirii au cântat cântă imnul echipei de fotbal din Craiova.

Înregistrarea este însoțită de mesajul „Succes echipei Universitatea Craiova, azi!”

Lia Olguța Vasilescu este cunoscută ca fiind o susținătoare a echipei de fotbal CS Universitatea Craiova care întâlnește FCSB, duminică, pe Arena Națională. O înfrângere în acest joc ar echivala cu ieșirea din lupta pentru titlu.

Căsătoria Liei Olguța Vasilescu cu senatorul Claudiu Manda a fost sărbătorită, sâmbătă, la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doişi locul unde şi-au început cariera politică.

sursă foto: Facebook

Meniu tradiţional oltenesc la nunta Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Claudiu Manda

Cuplul a avut alături, pe lângă familie și prieteni, colegi de partid, precum premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD. Liviu Dragnea a venit la petrecere împreună cu iubita sa, Irina Tănase.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au organizat petrecerea de nuntă, la mai bine de o lună după ce și-au unit destinele de Dragobete.

sursă foto: captură video Facebook


Citește și:

Refugiat în propria țară: „Ori plec, ori mor!” Un tânăr din Venezuela a fugit de socialism în România, după ce, în urmă cu 70 de ani, bunicul lui român fugea de comunism în Venezuela!

STUDIU | Tinerilor români le e frică de corupție, nu au încredere în România, dar sunt încrezători în forțele proprii

New York Times: Românul care a lucrat ca șofer pentru Trump, arestat de 8 luni în SUA. Nu și-a mai văzut soția și copiii, iar acum riscă să fie deportat


 

Citește mai multe despre claudiu manda și lia olguța vasilescu pe Libertatea.

Comentarii