Mergi direct la conținut »
Reacţia Pamelei Anderson după arestarea lui Assange: "Cum ai putut face asta, UK? Desigur, eşti sluga Americii şi aveai nevoie de o diversiune de la mizeria ta de Brexit"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Reacţia Pamelei Anderson după arestarea lui Assange: „Cum ai putut face asta, UK? Desigur, eşti sluga Americii şi aveai nevoie de o diversiune de la mizeria ta de Brexit”

Pamela Anderson a avut o reacție virulentă cu privirea arestării lui Julian Assange. Actrița despre care s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu fondatorul WikiLeaks a criticat Statele Unite, Marea Britanie și Ecuador după reținerea fostului ziarist. 

De Andreea Radu,

Julian Assange, în vârsta de 47 de ani, a fost arestat, joi dimineață, după ce președintele Ecuadorului, Lenin Moreno, i-a retras dreptul de azil în ambasada sa din Londra.

La câteva ore de la reținerea fondatorului WikiLeaks, actrița Pamela Anderson a transmis un mesaj pe contul ei de Twitter:

Sunt şocată. Nu am putut auzi ce spunea. Arată foarte rău. Cum ai putut face asta, Ecuador? (fiindcă v-a dat în vileag) Cum ai putut face asta, UK? Desigur, eşti sluga Americii şi aveai nevoie de o diversiune de la mizeria ta de Brexit.

Şi SUA? Preşedintele laş şi toxic are nevoie să-şi satisfacă susţinătorii. Eşti crud şi egoist. Ai întors lumea pe dos. Sunteţi diavoli, mincinoşi şi hoţi. Toţi o să PUTREZIŢI ŞI NOI NE VOM RIDICA.

În anul 2016, Pamela Anderson a fost văzută vizitându-l pe Assange la ambasada Ecuadorului din Londra. Presa britanică a publicat fotografii cu Pamela Anderson în exteriorul ambasadei, iar în una dintre ele ea pare să aibă asupra ei pachete cu mâncare comandată.

Actrița spunea în anul 2017 că Assange că „e un tip foarte sexy”, alimentând zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu cu fondatorul WikilLeaks.

Foto: HEPTA


Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg


 

Close
Închide
  Close