De Dragoș Tănase,

UPDATE ora 11:10. Directorul Realitatea TV, Edward Pastia, a precizat pentru HotNews.ro că „a fost un exces administrativ care s-a rezolvat, se va clarifica totul, în continuare, tot pe cale administrativă”. Pastia a mai precizat că societatea este cu plata la zi pentru contractul pe baza căruia Realitatea TV ocupă spațiul respectiv.

Pe scurt, nota primită de angajați îi anunță că au voie să intre numai in scopul preluării bunurilor. Nota menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”, scrie paginademedia.ro.

Mai jos, avizul primit de angajații Realitatea TV:

„Către angajații Realitatea Media SA

Vă aducem la cunoștință următoarele:

Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor”.

Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajații postului au fost anunțați printr-un e-mail intern că trebuie să folosească „numai ușa rotativă” (intrarea principală) și că dacă folosesc alte uși de acces în clădire „se declanșează o alarmă”.

Iată textul e-mailului:

„Ușile de evacuare din recepția principală, monitorizate:

Au fost anunțați de cei de la clădire că ușile de evacuare din recepția principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiți numai ușa rotativă.

Asta înseamnă că la fiecare utilizare a ușilor de evacuare se declanșează o alarmă.

La sfârșit de lună se face un raport și cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit ușa de evacuare.

Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează ușile de evacuare.”

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvență. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare, urmând ca instanța să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

FOTO – Paginademedia.ro


Citește și… Prima ruptură clară a lui Rareș Bogdan de Realitatea TV: Invitat la Silviu Mănăstire la B1 TV, a spus: „Dumneavoastră mi-ați luat locul, mai avem libere o televiziune și jumătate”

Realitatea TV a difuzat interviul lui Iliescu pentru Le Figaro. Fostul președinte a vorbit pe larg despre Liviu Dragnea și criza din PSD

Realitatea TV și-a întrerupt emisia, joi seara, timp de 10 minute. Motivul pentru care CNA a sancționat postul de televiziune


 

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile