Regizorul Alexandru Darie este internat la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti și se află sub stricta supraveghere a medicilor.

Informația a fost confirmată de Teatrul Bulandra, care a transmis că Alexandru Darie „este internat sub stricta supraveghere a medicilor şi urmează un tratament”.

Colectivul de la Bulandra „îi este alături şi aşteaptă să se întoarcă la teatru”, a mai transmis instituția, potrivit Mediafax.

Alexandru Darie a fost diagnosticat cu ciroză, iar în ultimii ani, starea sa de sănătate s-a agravat, iar în prezent, regizorul s-ar afla pe listele pentru transplant hepatic, precizează Mediafax.

Fiul celebrului actor Iurie Darie, regizorul Alexandru Darie a împlinit 60 de ani pe 15 iunie anul acesta. De câţiva ani, regizorul se trata de ciroză la Ponderas Academic Hospital.

În urmă cu zece zile, a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spun apropiaţii artistului.

Alexandru Darie a absolvit în 1983 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti.

Din 2002, Alexandru Darie conduce Teatrul Bulandra, conferindu-i acestuia un statut unic între teatrele din România, cu artişti de elită şi cu o dimensiune profund europeană. În 2006, este ales preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, ducând la bun sfârşit în 2011, două mandate consecutive la conducerea acestei prestigioase instituţii.

Citeşte şi:

Ducu Darie, copleșit de urările primite la 60 de ani: ”Nici Ceaușescu n-a avut parte de asemenea omagii!”

Anca Pandrea, parastas în amintirea soțului ei. Iurie Darie ar fi împlinit 90 de ani

Anca Pandrea pleacă din țară pentru prima oară după moartea lui Iurie Darie. „Am fost la mormântul lui și i-am cerut voie”

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”
GSP.RO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre