MENIU CAUTĂ
02 Aug. 2018 15:31

Restricții rutiere în București, pe 4 august, pentru Festivalul „B-FIT in the Street 2018”

Distribuie

Brigada Rutieră a Capitalei anunță, prin intermediul unui comunicat, că vor fi instituite mai multe restricții rutiere în București, pe 4 august, pentru desfășurarea Festivalului "B-FIT in the Street".

Evenimentul cultural artistic denumit ”Festivalul Internațional de stradă B-FIT in the Street” conține spectacole de stradă fixe și mobile.

Pentru buna desfășurare a acestuia, în data de 4 august 2018, între orele 21.30-22.30, se va restricționa traficul rutier, gradual, în funcție de desfășurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins între Piața George Enescu și Bd. Regina Elisabeta și pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu și Bd. I.C. Brătianu și străzile care acced în acest tronson.

Pentru spectacolul de sâmbătă, 4 august, a fost montat un cal uriaș, în Piața Universității. Acesta va fi folosit într-un spectacol cu marionete gigant.

Restricții rutiere în București, pe 4 august. Rute ocolitoare:

Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu;

– Str. Buzești – Str. Berzei – Splaiul Independenței.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.


Citește și: Românii care au criticat Poliţia pe Facebook s-au trezit cu conturile blocate. Internauţii au povestit pentru Libertatea ce li s-a întâmplat


 

Citește mai multe despre Piata Universitatii și Politia Rutiera pe Libertatea.

Comentarii