REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO. Topul județelor cu cea mai mare rată de promovare

BACALAUREAT 2016. A luat 10 la bac, dar nu poate ajunge la facultatea pe care și-o dorește. Ce îi stă în cale unei eleve din Galați

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO. Singura elevă de „zece” din Mureș: „Tremuram și nu puteam scrie”. Cum explică performanța realizată

REZULTATE BACALAUREAT 2016, Edu.ro | Liceul în care nimeni nu a mai luat bacul de 8 ani se desființează

Rezultate Bacalaureat 2016. Barbie de România a picat BAC-ul

UPDATE 13.55: În unele judeţe, precum Vrancea, Buzău şi Timiş, rata de promovare a fost mai mică faţă de anul trecut. În judeţul Timiş, la patru licee nu a promovat niciun candidat. Mai mult, la unul dintre acestea, nici un elev nu a promovat în ultimii șase ani.

Cristina Șișcanu a făcut anunțul despre fiica lui Mădălin Ionescu. Ce notă a luat la Bacalaureat. „Nu mă pot opri din plâns”

UPDATE 13.40: În București există șapte medii de 10. În judeţul Maramureş cinci fete au reușit această performanță. Este vorba despre Lara Andra Avram şi Iasmina Roxana Pop, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Baia Mare, Andreea Ioana Boşca şi Aralda Dora Păcurar de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Sighetu Marmaţiei, Andrada Ramona Cioanta de la „Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare.

LECȚIA SCUMPIRII RCA. De la Sorin  Ovidiu Vântu, statul român n-a mai fost atât de sfidat cum o fac patronii Euroins, care l-au numit ”o haită”. Datoria statului e să ne apere de excesele celor puțini și extrem de puternici
Recomandări
LECȚIA SCUMPIRII RCA. De la Sorin Ovidiu Vântu, statul român n-a mai fost atât de sfidat cum o fac patronii Euroins, care l-au numit ”o haită”. Datoria statului e să ne apere de excesele celor puțini și extrem de puternici

Fiica lui Mugur Mihăescu, surpriză la Bacalaureat. Ce note a obținut Ivona

UPDATE 13.35: Conform primelor informaţii, judeţul Cluj se află în fruntea clasamentului naţional în ceea ce priveşte procentul de promovabilitate. „În acest an, procentul de promovabilitate pentru judeţul Cluj este de 83,32%. La nivel naţional, media este ceva mai mică, de circa 66%. Se pare că şi în acest an ne clasăm pe primul loc pe ţară sau cel puţin pe poziţia a doua”, a declarat Valentin Cuibus, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, la Realitatea FM Cluj.

Până la ora 20.00, absolvenţii de liceu nemulțumiți de rezultate pot depune contestaţii. Rezolvarea contestaţiilor se va face în intervalul 13 -15 iulie, iar rezultatele finale urmează să fie făcute publice la data de 16 iulie.

Fratele Alinei Eremia a aflat ce notă a luat la Bacalaureat

Ce note a obținut iubita lui Boureanu la Bacalaureat

UPDATE 12:59: La Liceul Tehnologic ”Spiru Haret” din Arad nici un elev nu a promovat examenul. Dintre cei patru candidați înscriși, trei au fost respinși, iar unul nici nu s-a mai prezentat. Și în anul 2014, acest liceu a avut promovabilitate 0% la examenul de Bacalaureat.

UPDATE 12:48: Rata de promovabilitate a fost de 66,7 % din totalul de elevi înscriși. Acesta este cel mai mare procent din ultimii cinci ani.

PSD spune că i-a dat afară, dar ei participă la ședințe oficiale. Cazurile Bălășoiu, acuzat că a agresat sexual un minor, și Tudorache, trimis în judecată pentru corupție
Recomandări
PSD spune că i-a dat afară, dar ei participă la ședințe oficiale. Cazurile Bălășoiu, acuzat că a agresat sexual un minor, și Tudorache, trimis în judecată pentru corupție

UPDATE 12:42: 56 de elevi din întreaga țară au reușit să obțină notă maximă la examenul de Bacalaureat. 

Iată notele la bac 2016 aici!

UPDATE 10:55 – Rezultate bacalaureat 2016. Dacă în România nivelul promovabilității la bac a fost și la cote alarmante, nedepășirea acestui examen nu înseamnă un viitor negru. O serie de vedete nu au luat bacalaureatul, dar au ajuns la cariere impresionante. Printre ei se numără Jim Carrey, John Travolta, Catherine Zeta-Jones, dar li sportivi ca Ionel Dănciulescu sau Ianis Zicu.

UPDATE 09:45 – Pentru cei care nu obțin medie de promovare a examenului de baclaureat nici după contestații, ei se pot înscrie la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Iată programul sesiunii august-septembrie.

Sesiunea august -septembrie 2016
18 – 22 iulie 2016 Înscrierea candidaţilor la a doua sesiune de examen
Probele se desfășoară între 16 și 26 august, urmând ca pe 29 august să se afișeze rezultatele.

 

UPDATE 00:01 –  Până la aflarea notelor, află toate detaliile despre rezultate bacalaureat 2016 de pe forumul dedicat. Ce se întâmplă cu persoanele care au asigurat supravegherea video la examene!

Elevii de clasa a XII-a și candidații respinși în anii precedenți la Bacalaureat au început, pe data de 13 iunie, sesiunea de vară a examenului de bacalaureat 2016.

Patronul Euroins, Assen Hristov, acuză că „un angajat al SRI, Gabriel Cojocaru, care lucrează la prevenirea spălării banilor”, face parte din „haita care a ucis o companie sănătoasă, Euroins”
Recomandări
Patronul Euroins, Assen Hristov, acuză că „un angajat al SRI, Gabriel Cojocaru, care lucrează la prevenirea spălării banilor”, face parte din „haita care a ucis o companie sănătoasă, Euroins”

În perioada 30 mai – 3 iunie s-a desfăşurat etapa de înscriere a candidaţilor din seria curentă, cât şi din serii anterioare, pentru examenul de BACALAUREAT 2016, sesiunea iunie – iulie.

BACALAUREAT 2016. Un subiect a fost complet greșit! Ce trebuie să facă elevii

Potrivit calendarului aprobat de MENCS, BACALAUREAT 2016 se desfășoară începând cu data de 13 iunie, când a avut loc proba la limba română – comunicare orală. Proba de limba maternă – comunicare orală, a avut loc în perioada 15-17 iunie. Între 21-24 iunie s-a desfășurat proba de evaluare a competenţelor digitale, urmată, între 27 iunie şi 1 iulie, de proba la limba străină – comunicare orală. Probele scrise încep pe data de 4 iulie cu Limba şi literatura română (proba E)a), apoi, pe 5 iulie, – proba la Limba şi literatura maternă (proba E)b), pe 6 iulie proba obligatorie a profilului (proba E)c), și, pe 8 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d).

REZULTATE BACALAUREAT 2016

Conform calendarului BACALAUREAT 2016, primele REZULTATE BACALAUREAT 2016 vor fi afişate pe data de 12 iulie, atunci când, în intervalul 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile. Între 13 și 15 iulie urmează să fie rezolvate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Cum poți face contestație

Elevii au astfel la dispoziţie doar 4 ore să depună contestaţie, în cazul în care consideră că nota nu este cea meritată. Totuși, candidații trebuie să verifice încă o dată baremul de corectare, deoarece lucrările vor fi corectate de un alt profesor, iar nota finală poate să fie chiar mai mică decât cea obţinută iniţial.

Contestaţiile la probele scrise se depun şi se înregistrează la centrul de examen. Preşedintele, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

rezultate bacalaureat 2016 contestatii

După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. După terminarea evaluării şi deschiderea lucrărilor, preşedintele comisiei de contestaţii analizează notele acordate după reevaluare, în comparaţie cu cele acordate iniţial. În situaţia în care se constată diferenţe de notare mai mari de 1,50 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea iniţială şi cele de la contestaţii, preşedintele comisiei de contestaţii decide reevaluarea lucrărilor respective de către o a treia comisie, formată din alţi profesori cu experienţă, alţii decât cei care au evaluat iniţial lucrările în centrul de contestaţii.

Pentru lucrările care au primit iniţial note cuprinse între 4,50 – 4,99, inclusiv notele de 4,50 şi 4,99, sau o notă cel puţin egală cu 9,50, nota definitivă este nota acordată de către comisia de contestaţii.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO: Promovabilitatea este în creștere în ultimii ani

Rata de promovabilitate din ultimii 5 ani pentru sesiunea iunie-iulie a examenului de bacalaureat arată că dacă în anul 2011 au promovat examenul maturității 45,72% dintre candidați, anul trecut, în 2015, procentul a crescut semnificativ, până la 67,9%.

REZULTATE BACALAUREAT 2015: 67,9%
REZULTATE BACALAUREAT 2014: 60,65%
REZULTATE BACALAUREAT 2013: 56,4%
REZULTATE BACALAUREAT 2012: 44,3%
REZULTATE BACALAUREAT 2011: 45,72%.

La sesiunea specială au promovat 68,09 % dintre cei 235 de candidaţi. Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2016 s-a adresat elevilor care participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale.

Citește și: PERLE SIMULARE BACALAUREAT 2016: Cele mai haioase afirmaţii ale elevilor!

La simularea examenului de bacalaureat 2016 elevii de clasa a XII-a au obținut note care le-ar permite să promoveze examenul în proporție de 46,76%, cu două procente mai mult decât în 2015, atunci când, la simulare, notele obținute ar fi permis unui procent de 44,73% să promoveze examenul maturității.

În 2015, cele mai bune rezultate la bacalaureat s-au înregistrat la Cluj (promovabilitate de 82,18%), Brașov (78,74%), Sibiu (76,81%). În București, procentul de promovabilitate la bacalaureat a fost, în 2015, de 68%.

În schimb, cele mai slabe rezultate la bacalaureat au fost înregistrate în Giurgiu (promovabilitate 36,06%), Ilfov (40,92%) și Teleorman (42,73%).

VEZI REZULTATELE LA BACALAUREAT 2016, PE JUDEȚE

Rezultate bacalaureat  București. Vezi toate notele la bacalaureat din București

Rezultate bacalaureat ALBA. Vezi toate notele la bacalaureat din ALBA

Rezultate bacalaureat ARAD. Vezi toate notele la bacalaureat din ARAD

Rezultate bacalaureat ARGEȘ. Vezi toate notele la bacalaureat din ARGEȘ

Rezultate bacalaureat BACĂU. Vezi toate notele la bacalaureat din BACĂU

Rezultate bacalaureat  BIHOR. Vezi toate notele la bacalaureat din BIHOR

Rezultate bacalaureat  BISTRIȚA NĂSĂUD. Vezi toate notele la bacalaureat din BISTRIȚA NĂSĂUD

Rezultate bacalaureat BOTOȘANI. Vezi toate notele la bacalaureat din BOTOȘANI

Rezultate bacalaureat  BRĂILA. Vezi toate notele la bacalaureat din BRĂILA

Rezultate bacalaureat BRAȘOV. Vezi toate notele la bacalaureat din BRAȘOV

Rezultate bacalaureat BUZĂU. Vezi toate notele la bacalaureat din BUZĂU

Rezultate bacalaureat CĂLĂRAȘI. Vezi toate notele la bacalaureat din CĂLĂRAȘI

Rezultate bacalaureat  CARAȘ SEVERIN. Vezi toate notele la bacalaureat din CARAȘ SEVERIN

Rezultate bacalaureat CLUJ. Vezi toate notele la bacalaureat din CLUJ

Rezultate bacalaureat CONSTANȚA. Vezi toate notele la bacalaureat din CONSTANȚA

Rezultate bacalaureat  COVASNA. Vezi toate notele la bacalaureat din COVASNA

Rezultate bacalaureat  DÂMBOVIȚA. Vezi toate notele la bacalaureat din DÂMBOVIȚA

Rezultate bacalaureat DOLJ. Vezi toate notele la bacalaureat din DOLJ

Rezultate bacalaureat  GALAȚI. Vezi toate notele la bacalaureat din GALAȚI

Rezultate bacalaureat  GIURGIU. Vezi toate notele la bacalaureat din GIURGIU

Rezultate bacalaureat GORJ. Vezi toate notele la bacalaureat din GORJ

Rezultate bacalaureat  HARGHITA. Vezi toate notele la bacalaureat din HARGHITA

Rezultate bacalaureat HUNEDOARA. Vezi toate notele la bacalaureat din HUNEDOARA

Rezultate bacalaureat IALOMIȚA. Vezi toate notele la bacalaureat din IALOMIȚA

Rezultate bacalaureat IAȘI. Vezi toate notele la bacalaureat din IAȘI

Rezultate bacalaureat ILFOV. Vezi toate notele la bacalaureat din ILFOV

Rezultate bacalaureat MARAMUREȘ. Vezi toate notele la bacalaureat din MARAMUREȘ

Rezultate bacalaureat MEHEDINȚI. Vezi toate notele la bacalaureat din MEHEDINȚI

Rezultate bacalaureat  MUREȘ. Vezi toate notele la bacalaureat din MUREȘ

Rezultate bacalaureat  NEAMȚ. Vezi toate notele la bacalaureat din NEAMȚ

Rezultate bacalaureat  OLT. Vezi toate notele la bacalaureat din OLT

Rezultate bacalaureat PRAHOVA. Vezi toate notele la bacalaureat din PRAHOVA

Rezultate bacalaureat SĂLAJ. Vezi toate notele la bacalaureat din SĂLAJ

Rezultate bacalaureat SATU MARE. Vezi toate notele la bacalaureat din SATU MARE

Rezultate bacalaureat  SIBIU. Vezi toate notele la bacalaureat din SIBIU

Rezultate bacalaureat SUCEAVA. Vezi toate notele la bacalaureat din SUCEAVA

Rezultate bacalaureat TELEORMAN. Vezi toate notele la bacalaureat din TELEORMAN

Rezultate bacalaureat TIMIȘ. Vezi toate notele la bacalaureat din TIMIȘ

Rezultate bacalaureat  TULCEA. Vezi toate notele la bacalaureat din TULCEA

Rezultate bacalaureat VÂLCEA. Vezi toate notele la bacalaureat din VÂLCEA

Rezultate bacalaureat VASLUI. Vezi toate notele la bacalaureat din VASLUI

Rezultate bacalaureat  VRANCEA. Vezi toate notele la bacalaureat din VRANCEA

ADMITERE FACULTATE 2016. Cele mai multe universități din România vor începe înscrierile la facultate începând de luni, iar ca o noutate, la Iași, absolvenții de liceu pot să se înscrie și online. Potrivit specialiștilor, absolvenții facultăților ar trebui să se întrepte anul acesta către facultăți cu profil de inginerie software sau de limbi străine deoarece au șanse maxime să îşi găsească rapid un loc de muncă bine plătit, imediat după terminarea studiilor.

 

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Bărbatul în braţele căruia Lavinia Pîrva a fost surprinsă în weekend! Imaginea pe care nu credeai că o să o vezi
Playtech.ro
Bărbatul în braţele căruia Lavinia Pîrva a fost surprinsă în weekend! Imaginea pe care nu credeai că o să o vezi
Așa arătau Mircea Geoană și soția lui în ziua nunții. Cum arată acum Mihaela, la 60 de ani. Imagini de la petrecerea fabuloasă, de ziua ei
Viva.ro
Așa arătau Mircea Geoană și soția lui în ziua nunții. Cum arată acum Mihaela, la 60 de ani. Imagini de la petrecerea fabuloasă, de ziua ei
Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiectele la matematică, publicate astăzi
Observatornews.ro
Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiectele la matematică, publicate astăzi
Ce se întâmplă cu organismul dacă nu bei alcool timp de o lună. Explicațiile experților
Știrileprotv.ro
Ce se întâmplă cu organismul dacă nu bei alcool timp de o lună. Explicațiile experților
Lună Nouă în zodia Berbec! Camelia Pătrășcanu explică efectele: Săgetătorii se pot îndrăgosti
FANATIK.RO
Lună Nouă în zodia Berbec! Camelia Pătrășcanu explică efectele: Săgetătorii se pot îndrăgosti
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Orangesport.ro
Ministrul de Interne al Austriei a fost la Bucureşti şi a rămas perplex: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”. Ce l-a uimit
Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduietoare
Unica.ro
Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduietoare
Horoscop 21 martie 2023. Săgetătorii ar fi bine să se lase în voia părții frumoase a firii lor, cea care îi poate inspira și pe cei din jur
HOROSCOP
Horoscop 21 martie 2023. Săgetătorii ar fi bine să se lase în voia părții frumoase a firii lor, cea care îi poate inspira și pe cei din jur
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză
PUBLICITATE
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză