MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2016 15:44

BACALAUREAT 2016. A luat 10 la bac, dar nu poate ajunge la facultatea pe care și-o dorește. Ce îi stă în cale unei eleve din Galați

Distribuie

Gabriela Necula, 18 ani, absolventă a Colegiului Vasile Alecsandri din Galaţi este singura care a reuşit să ia 10 pe linie la examenul de bacalaureat. Tânăra vrea să studieze dreptul european în Anglia, dar din păcate Brexit-ul a dat-o peste cap.

'Sunt acum un pic nehotărâtă privind viitorul. Oscilez între Anglia şi Olanda, ba chiar la un moment dat m-am gândit să rămân şi în ţară. Vreau să mă specializez în drept european şi internaţional. Acum, în clasa a 12 a m-am hotărât să fac aceste specializări. Anglia era opţiunea principală deoarece au şcoli foarte bune. După ce am văzut că au ieşit din UE am avut un moment de nesiguranţă, nu ştiam ce o să fac mai departe. Îmi doresc foarte tare să continui studiile în special în Anglia, au şcoli foarte bune', a spus Gabriela Necula, singura gălăţeancă care a luat 10 pe linie la bacalaureat.

Ea a venit singură la afişarea rezultatelor deoarece, din păcate, tocmai în aceste zile o rudă apropiată a murit, iar toată familia era la priveghi.

Nici ei, nici părinţilor nu le-a venit să creadă că are 10 pe linie. 'Am învăţat mereu, dar am intesificat ritmul de abia după banchet. Vreau acum să mă relaxez, să plec la mare…', a spus Gabriela Necula.

La nivelul județului Galați s-a înregistrat o promovabilitate de 77,65% . Trei licee – Colegiul Vasile Alecsandri, Colegiul Mihail Kogalniceanu și Colegiul Costache Negri au avut promovabilitate 100%.

Rezultate bacalaureat 2016. Uite ce note s-au luat!

Loading...
Comentarii