De Ana Hațeg,

“Tipul ăsta cu păr portocaliu care ne conduce… e complet nebun”, a declarat regizorul de 82 de ani pentru publicația Variety, citată de The Guardian.

Președintele american Donald Trump

Dacă stau bine să mă gândesc, nu prea există lideri ca lumea. Jumătate dintre șefii de stat sunt idioți, cealaltă jumătate, dictatori. Cine are minte nu intră în politică.

Regizorul Ridley Scott

Celebrul realizator de la Hollywood l-a taxat și pe premierul britanic Boris Johnson, care a instaurat carantina cu întârziere. Azi, Regatul Unit are peste 19.500 de bolnavi de COVID-19 și 1.228 de decese.

Panica englezilor, care au golit rafturile magazinelor când a început să se vehiculeze ideea carantinării populației, l-a determinat pe Scott să-i atragă atenția lui Boris Johnson că raționalizarea e o soluție în astfel de situații.

De altfel, regizorul, născut după cel de-al Doilea Război Mondial, e un adept al raționalizării, pentru că, crede el, “lumea cumpără mai multă mâncare decât are nevoie și foarte multă ajunge la gunoi”.

Premierul britanic Boris Johnson

La naiba, Boris, scoate capul din nisip! Soluția e la mintea cocoșului: raționalizarea! Dă-le oamenilor cupoane, pentru a limita cumpărăturile. Așa, ai alimente pentru toată lumea, ai ordine în magazine și ai control asupra lucrurilor.

Regizorul Ridley Scott

Ridley Scott, care se afla în Franța când pandemia de coronavirus a atins Europa, unde filma o dramă plasată în Evul Mediu, “The Last Duel”, cu Matt Damon și Ben Affleck, e acum izolat la domiciliu și sfătuiește pe toată lumea, mai ales vârstnicii, să rămână în case.

Majoritatea o să treacă peste asta ca peste o răceală normală, însă cei mai bătrâni, așa ca mine, trebuie să-și ferească spatele.

Regizorul Ridley Scott

Ridley Scott a regizat peste 50 de filme – multe dintre ele, succese de box-office sau pelicule recompensate cu premii Oscar: “Alien”, “Hannibal”, “Gladiator”, “Blade Runner”, “Thelma și Louise”, “Black Hawk Down”, “American Ganster”, “Martian” ș.a.

Foto: EPA

Citeşte şi:

Secția ATI din Orăștie a demisionat în bloc. Prefect: Au spus că se tem de coronavirus și nu vor să moară

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

Ajută să purtăm măști chirurgicale pentru a opri răspândirea coronavirusului? Cum se folosește masca pentru a nu-ți face mai mult rău

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși