14 Feb. 2018 20:19 , de Valentina Postelnicu

Robert Negoiță: Nu am promis că nu vor fi scăzute salariile; Când le dai, trebuie să știi pentru ce. Atunci când nu se justifică, nu le dai!

Distribuie

Robert Negoiță: Nu am promis că nu vor fi scăzute salariile; Când le dai, trebuie să știi pentru ce. Atunci când nu se justifică, nu le dai!, a spus primarul Sectorului 3, miercuri, la sediul central al partidului, după ședința CExN.

Întrebat dacă au fost salariați la el în primărie care au pierdut la salariu, Robert Negoiță a spus: 'La mine în primărie au pierdut, da' și a precizat că nu aveau funcții de conducere.

'Sunt anumite domenii care nu produc la nivelul la care să justifice salarii mai mari. Simplu. Sunt trei servicii cărora le-au scăzut venitul net, deci pe brut nu s-a umblat în sensul de a coborî, dar pe net au pierdut. Aproximativ 20%. La zona de arhivă, la serviciul de pază din cazul poliției locale și dacă vreți intrăm în detalii, haideți sã facem o conferință la primărie', a precizat Negoiță.

Întrebat cum rămâne cu promisiunea că nu vor fi scăzute deloc salariile, Robert Negoiță a răspuns: 'Nu am promis așa ceva, nu am promis așa ceva'.

El a continuat: 'Prima chestiune, mi se pare că trebuie să fim responsabili când vorbim de bugetul public, ori, niște salarii când le dai trebuie să știi pentru ce. Atunci când nu justifică, nu le dai sau le dai la nivelul la care se justifică', și a adăugat că aceștia au pierdut justificat salariile.

Citește și: EXCLUSIV / Victor Negrescu: Democrația românească și statul de drept funcționează. Recomandările Comisiei se referă la o percepție

Loading...
Comentarii